ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Δυτική Μακεδονία: Επιλέχθηκαν 221 αιτήσεις για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης


Στις 221 ανέρχονται οι αιτήσεις που επιλέχθηκαν για τη Δυτική Μακεδονία, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, με απόφαση την οποία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, μετά και το διοικητικό έλεγχο.

Οι επενδύσεις αυτές, που θα έχουν ως στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, θα επιδοτηθούν συνολικά με δημόσια δαπάνη με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα ανέλθει στο ποσό των 14,3 εκ. ευρώ.

 
 

Οι υποψήφιοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους οφείλουν να εισέλθουν στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και να ανατρέξει στο «Έντυπο Γνωμοδότησης Αίτησης Στήριξης» στα οποία περιέχονται τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου και τυχόν ειδικοί όροι, ενώ για όσες προτάσεις έχουν απορριφθεί η προσφυγή ασκείται άπαξ, ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2024.


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου