ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Τον σκότωσε και τον άφησε να τον φάνε τα άγρια ζώα..
Εμφανή σημάδια από άγρια ζώα εντοπίστηκαν στη σορό του 31χρονου Μπάμπη σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.


Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τα τραύματα από πυροβολισμούς κυνηγετικού όπλου που όπως φαίνεται προκάλεσαν και τον θάνατο του άτυχου άνδρα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η σορός έφερε και πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Τον σκότωσε και τον άφησε


 
 
Το σενάριο που εξετάζεται είναι ο δράστης αφού σκότωσε τον Μπάμπη να τον άφησε στο σημείο της δολοφονίας χωρίς να τον μετακινήσει. Μάλιστα η εκτίμηση και του ιατροδικαστή είναι ότι το πτώμα αφέθηκε και δεν τοποθετήθηκε στο σημείο.

[Προφανώς ο δράστης ως κυνηγός γνωρίζοντας ότι στην περιοχή κινούνται άγρια ζώα, όπως τσακάλια και κυρίως αγριογούρουνα, ήταν σχεδόν σίγουρος ότι το πτώμα θα το κατασπάρασσαν μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίζοντας κάθε ίχνος.

Ωστόσο φαίνεται με κάποιον τρόπο, ίσως και από τα ίδια άγρια ζώα, η σορός έπεσε μέσα στο μεγάλο αυλάκι με το νερό όπου και εντοπίστηκε.

Βέβαια δεν αποκλείεται ο δράστης να ήταν αυτός που πέταξε τη σορό μέσα στον βάλτο για να καλύψει τα ίχνη του. Αρχικά υπήρχε και μια πληροφορία ότι η σορός μέσα στον βάλτο ήταν σκεπασμένη από ένα βαρύ αντικείμενο χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί.

Όλα αυτά αναμένεται να διαπιστωθούν από την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε το πτώμα και από την νεκροψία-νεκροτομή που θα συμπληρώσει την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργεί ο ιατροδικαστής από την Πάτρα που έσπευσε στο σημείο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστωθεί αν η σορός και τις 18 ημέρες από την εξαφάνιση, ήταν μέσα στο νερό ή έπεσε κάποιες ημέρες αργότερα.

Το έκανε μόνος του


 
 
Όλα τα στοιχεία από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας, φαίνεται να απομακρύνουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε κάποιον συνεργό. Όπως όλα δείχνουν η δολοφονία έγινε από ένα άτομο που έδρασε μόνο του.

Πάντως μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια του Μπάμπη επιμένει και υποστηρίζει ότι αυτό το έγκλημα δεν έχει γίνει από έναν δράστη αλλά υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να εντοπιστούν.

Οι έρευνες για το όπλο

Η σορός απομακρύνθηκε από το σημείο ωστόσο η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη σε μια ακτίνα περίπου 2χλμ. Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του φονικού όπλου αλλά και άλλων στοιχείων για την υπόθεση όπως το κινητό τηλέφωνο του θύματος που ίσως ξεκλειδώσει πολλά στοιχεία για τον δράστη και το κίνητρο της δολοφονίας.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου