ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Οι τελευταίες εξελίξεις για την δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου στην δολοφονία του Μπάμπη»..


Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι και για το πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι έρευνες των Αρχών δεν αλλάζουν σχετικά με τη διαχείριση της υπόθεσης.

 
 

Η εικόνα, όπως την εκτιμά η αστυνομία, είναι πως ο βασικός κατηγορούμενος, ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο μοναδικός δράστης της υπόθεσης, και δεν υπάρχει παρεμβολή άλλου προσώπου.

Από την αστυνομία επισημαίνεται πως η εικόνα είναι ευκρινής, και δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Φαίνεται πως η δολοφονία γίνεται για το χρέος των 17.000 ευρώ και ότι υπάρχει προστριβή που πιθανόν να συνεχίστηκε στον τόπο του εγκλήματος. Δεν προκύπτει ωστόσο από πουθενά ότι έχει υπάρξει μία παρουσία 3ου προσώπου που να εμπλέκεται γιατί, πρώτον δεν υπάρχει στις κάμερες κάποιο στοιχείο, να ακολουθεί κάποιο αυτοκίνητο, ο πυροβολισμός έιναι ένας, και δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια στην μεταφορά της σορού.

 
 

Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, καθώς ο κατηγορούμενος έκατσε στο σημείο της επίθεσης 50 λεπτά.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, παρά ένας άνθρωπος που να φαίνεται να σκοτώνει έναν άλλον άνθρωπο σε αυτό το σημείο.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει παραδεχθεί τις πράξεις του.

Όπως συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, «αυτή η υπόθεση είναι διττή, δηλαδή από την μία είναι η δολοφονία του Μπάμπη, και δεύτερον είναι η έρευνα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και το μηχάνημα που παράγει κρυπτονομίσματα που βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη. Δεν υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο για τα κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα. Υπάρχει και το τετράδιο που βρέθηκε που διαπιστώθηκε ότι κάποια γράμματα δεν ήταν του Μπάμπη και οι Αρχές έχουν επισπεύσει ειδικό γραφολόγο. Δεν έχει βρεθεί και το κινητό του θύματος. Όλα αυτά με τα κρυπτονομίσματα δεν συνδέονται με την πράξη που έχει τελεστεί και με την οποία θα πάει στον εισαγγελέα ο βασικός κατηγορούμενος». 

 megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου