ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Σαμαρίνα Γρεβενών || Σοκάρει ο κτηνίατρος Φώτης Αμπατζίδης που εξέτασε τα νεκρά άλογα: «Αφαιρέθηκαν με χειρουργική ακρίβεια 750 κιλά κρέας»..- (video)

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είδε ο ιδιώτης κτηνίατρος που κλήθηκε να εξετάσει το κουφάρι των αλόγων που
βρέθηκαν νεκρά και διαμελισμένα στα Γρεβενά.

Ο Φώτης Αμπατζίδης ήταν ο κτηνίατρος που κλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18.01.2024) από τις Αρχές και με προφορική εντολή από τον Εισαγγελέα Γρεβενών να εξετάσει τα νεκρά άλογα.

 
 

Όπως αναφέρει, τα άλογα έχουν πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο και το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως ακρωτηριάστηκαν. Με χειρουργική ακρίβεια αφαιρέθηκαν τα 4 άκρα από κάθε ζώο και το κρέας στην περιοχή της ωμοπλάτης.

«Βρήκαμε 4 νεκρά άλογα, εκ των οποίων τα 3 βρέθηκαν ακρωτηριασμένα. Με πρόχειρους υπολογισμούς το κρέας που λείπει από τα νεκρά ζώα είναι συνολικά περίπου 750 κιλά. Ο τρόπος που έγινε δείχνει πως όλα έγιναν για το κρέας» λέει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει εξηγώντας πως «αυτά που λείπουν είναι κομμάτια που τρώγονται. Έχουν αφήσει τα σπλάχνα και το κεφάλι. Ότι τρώγεται το πήραν. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα τα είχαν σκοτώσει μόνο. Φαίνεται πως έγινε πριν από περίπου 20-24 ώρες το πολύ. Ο τεμαχισμός φαίνεται να έγινε με επαγγελματικής φύσεως χασαπομάχαιρο, το οποίο και έκοβε πάρα πολύ καλά. Και σίγουρα τόσα κιλά κρέας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο».

Ο κτηνίατρος Φώτης Αμπατζίδης μίλησε και στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το φρικιαστικό αυτό έγκλημα:


«Είναι πολύ σοκαρισμένη η κοινωνία των Γρεβενών, είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός. 25 χρόνια κτηνίατρος έχουμε δει πράγματα αλλά τέτοιο σοκαριστικό γεγονός δεν έχω δει. Ο ιδιοκτήτης είναι σοκαρισμένος, πήγε έβλεπε τα άλογά το και βρέθηκε μπροστά σε αυτό το θέαμα. Δεν πάει το μυαλό του κάπου. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Γρεβενών κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί, αλλά δεν πάει κάπου το μυαλό μας. σίγουρα κάποιος έκατσε ώρα εκεί. ο χώρος ήταν περιφραγμένος αλλά αυτά βοσκούσαν λίγο έξω στον βοσκότοπο. Άρα τα κυνήγησαν, τα στρίμωξαν μέσα, τα πυροβόλησαν και τα ακρωτηρίασαν. Πήραν τα ωφέλιμα μέρη του σώματος των αλόγων», υπογράμμισε ο κτηνίατρος.
 
 


Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης- Newsit.gr & megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου