ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Αποκάλυψη - «Ο Μπάμπης έψαχνε για θησαυρούς, ήθελε να αγοράσει και μηχάνημα» - Τι είπε ο κρεοπώλης στην ανακρίτρια

Τους νέους ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη εξετάζουν οι Αρχές μετά την απολογία του στην

ανακρίτρια στο Μεσολόγγι, όπου υποστήριξε ότι ο Μπάμπης ήταν κυνηγός θησαυρών και ότι συνεργαζόταν με άλλα δύο άτομα χωρίς να τα κατονομάσει.

 
 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσίασε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο 50χρονος κατά την απολογία του θέλησε να ακυρώσει το κίνητρο που του αποδίδουν σχετικά με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Κυνηγός θησαυρών

Όπως υποστήριξε πράγματι είχε πάρει από τον Μπάμπη 7.500 ευρώ ωστόσο τα είχε επιστρέψει αρχικά 6.500 ευρώ και τα Χριστούγεννα του επέστρεψε τα υπόλοιπα 1.000 ευρώ.

Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας παραδέχτηκε ότι δεν άφησε τον Μπάμπη εκεί που είχε ισχυριστεί αρχικά, κοντά στα ΤΕΙ άλλα προχώρησαν γιατί του το ζήτησε ο 31χρονος.

Ερώτηση: Για ποιο λόγο στους αστυνομικούς είπατε ότι αφήσατε τον Μπάμπη στον κόμβο ΤΕΙ ;

Απάντηση: Αυτό ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα και το μετανιώνω που δεν το είπα από την αρχή. Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν ότι ο Μπάμπης είχε εξαφανιστεί και για αυτό εγώ δεν το θεώρησα σημαντικό.

Σε εκείνο το σημείο ανέφερε και τα εξής: ««Εδώ και δύο χρόνια σε συζητήσεις μας μου είχε πει ότι ψάχνει για θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιόλας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο, τα ονόματα των οποίων δε μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι, στην περιοχή των ΤΕΙ κοντά σε μία εκκλησία, το όνομα της οποίας δε θυμάμαι, με μηχάνημα. Ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα για 1.300 ευρώ, όπως μου είπε».

Όσον αφορά για τη παρουσία του μια μέρα πριν την εξαφάνιση σε κοντινό σημείο από εκεί που βρέθηκε ο 31χρονος, ο κρεοπώλης ανέφερε τα εξής: «Ναι. Είχα πάει το αυτοκίνητό μου για επισκευή για τα φώτα και ο μηχανικός μου είπε ότι πρέπει να το κινήσω για να φορτίσει η μπαταρία… Δεν έκανα κάτι εκεί απλώς κινούμουν με το αυτοκίνητο».


 
 

Χρήση ουσιών

Όταν ο κρεοπώλης εξετάστηκε από την αστυνομία και αφού είχε εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του όχι στο ΤΕΙ  αλλά προς το Ευηνοχώρι είχε ισχυριστεί πως έκανε χρήση ουσιών και δεν θυμάται.

Τη Δευτέρα όμως στην ανακρίτρια άλλαξε και αυτόν τον ισχυρισμό.

«Όχι δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Το είπα αυτό στους αστυνομικούς από την πίεση που ένοιωσα για να σταματήσουν τις ερωτήσεις».

Τον σκότωσαν με σκάγια για αγριογούρουνα

Ο 30χρονος δολοφονήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο Μπάμπης φέρεται να δέχτηκε έναν πυροβολισμό από φυσίγγιο διασποράς που χρησιμοποιείται για κυνήγι αγριογούρουνου. Από την εξέταση φαίνεται ότι η πύλη εισόδου είναι η πρόσθια ωμοπλάτη, και η πύλη εξόδου η πλάτη του θύματος. Στο άψυχο σώμα του Μπάμπη εντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 σκάγια.

Ο Μπάμπης δέχτηκε τη φονική βολή πλαγιομετωπικά με τα σκάγια να του προκαλούν πολλαπλά τραύματα. Φαίνεται ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα είναι ερημικό, μακριά από σπίτια. Στην περιοχή βρίσκονται ορυζώνες και καλαμιές, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολη η πρόσβαση των αυτοκινήτων. Είναι κοντά στο σημείο που χάθηκε το σήμα του 50χρονου και κοντά στο σημείο που χάθηκε για πάντα το σήμα από το κινητό τηλέφωνο του άτυχου Μπάμπη.

Ο Μπάμπης είδε τον δολοφόνο του

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η δολοφονία έγινε την Πέμπτη 4 Ιανουάριου, λίγη ώρα μετά τις εννέα το βράδυ.

Από την αυτοψία των αστυνομικών, φαίνεται ότι ο Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί από τον δολοφόνο του μέσα στις καλαμιές. Εκεί, όπως φαίνεται, τον εντόπισε ο δράστης γονατισμένο, τον πυροβόλησε και άφησε το πτώμα στο ίδιο σημείο.

«Ο Μπάμπης ήταν σκυμμένος. Λένε οι πρώτες πληροφορίες ότι έχει βληθεί από την αριστερά πλευρά στην ωμοπλάτη. Θα ‘’μιλήσει’’ το πτώμα», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου