ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Αποκάλυψη: Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου για αντίποινα, όμως σκότωσαν λάθος άνθρωπο

 

Η σύλληψη των δύο κακοποιών που συμμετείχαν σε δολοφονικές επιθέσεις της Greek Mafia και η αποκάλυψη του δικτύου που

είχαν δημιουργήσει τα μέλη των συμμοριών της νύχτας, φαίνεται πως βοηθά τις αστυνομικές αρχές να βρουν τη λύση σε υποθέσεις που μέχρι σήμερα καλύπτονταν από μυστήριο.

Μια από αυτές φαίνεται πως είναι η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον ενός ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στο Γέρακα.

Στις 18 Ιουνίου 2022, τέσσερα άτομα έφτασαν με ένα λευκό βαν στο πρατήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος και μόλις ο ιδιοκτήτης βγήκε από το όχημά του, δύο άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ τον γάζωσαν με περισσότερες από 20 σφαίρες.


 
 
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, τότε οι αστυνομικοί είχαν την εντύπωση ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς εκτιμούσαν ότι οι εκτελεστές πίστευαν ότι το θύμα σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, δύο μήνες νωρίτερα στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων έπεσε θύμα της Greek Mafia, καθώς πίστευαν ότι είχε εμπλοκή στη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου

Με τα τωρινά δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος, καθώς η δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου δεν σχετιζόταν με το εμπόριο υγρών καυσίμων, αλλά με το λαθρεμπόριο καπνού και δράστες του φονικού στα Σκούρτα Βοιωτίας ήταν οι ομογενείς από τη Γεωργία.

«Μου αρέσει να σκοτώνω»


 
 
Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε μια χαρακτηριστική φράση ενός εκ των συλληφθέντων, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι Αρχές.

Σε ένα διάλογο μεταξύ των μελών της Greek Mafia, ο ένας εκ των εμπλεκόμενων αναφέρει: «Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου».


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου