ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά μου» -Τα μηνύματα του Μπάμπη που έσβησε ο κρεοπώλης


Μηνύματα συνομιλίας με τον εξαφανισμένο από τις 4 Ιανουαρίου Μπάμπη Κούτσικο, που έσβησε ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι, φέρεται να έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κρεοπώλης έσβησε τις συνομιλίες που είχε με τον Μπάμπη Κούτσικο στο messenger, ωστόσο οι Αρχές τις ανέκτησαν μέσω cloud.

Ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Πρόκειται για 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 30χρονο, ωστόσο, σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη, δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Επίσης, οι Αρχές επιχειρούν να ανακτήσουν δεδομένα από το τηλέφωνο του 30χρονου, ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών του λογαριασμών.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, συνεχίζονται τόσο στη λιμνοθάλασσα όσο και στη στεριά.

Από την πλευρά του, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις του κρεοπώλη -Τον πρόδωσαν οι κεραίες κινητής

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Τα νέα στοιχεία μάλιστα, προερχόμενα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, φαίνεται πως διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κρεοπώλη, αποδίδοντάς του συγκεκριμένα ένα ακόμα ψέμα, σχετικά με το κατά πόσο είχε επάνω του το κινητό του τηλέφωνο.

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις κινήσεις του κρεοπώλη, του ανθρώπου που για τελευταία φορά είδε τον 30χρονο αγνοούμενο. Τα ίχνη του νεαρού άντρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει -όπως ισχυρίζεται- για κυνήγι με έναν 31χρονο.

Ο 50χρονος κρεοπώλης ισχυρίζεται ότι το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι, ωστόσο μετά τις απαντήσεις που δόθηκαν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα, από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το τηλέφωνό του.

Το επίμαχο χρονικό διάστημα ο κρεοπώλης ήταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου

Όπως φαίνεται, το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς στην Πάτρα, γεγονός που σημαίνει ότι ο κρεοπώλης ήταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού κυνηγού του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος εκτιμάται ότι έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, γιατί μάλλον ήθελε να κάνει κάποια κλήση. Έτσι, σήμερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα πραγματοποιήσουν νέες έρευνες για να διαπιστώσουν εάν η κεραία του κινητού του τηλεφώνου ενεργοποιήθηκε και κάπου αλλού.

Το τελευταίο στίγμα στο κινητό του Μπάμπη

Από την έρευνα στο κινητό του αγνοουμένου προέκυψε, επίσης, πως το τελευταίο στίγμα παρατηρήθηκε τελικά στις 23:49 της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου -και όχι στις 21:45 όπως είχε αναφερθεί αρχικά-, καθώς ενεργοποιήθηκε στο Facebook κάποια σελίδα, και από εκεί και μετά χάθηκε το στίγμα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου