ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Τα πιο καυτά μοντέλα στον κόσμο αποδείχθηκαν ψεύτικα – Δισεκατομμυριούχοι έπεσαν στην παγίδα


Στην Ελλάδα, έχουμε μια φράση που υποδηλώνει την απόλυτη έκπληξη και ταυτόχρονα την καθολική αποδοχή – λέμε «δεν υπάρχει!». Κάθε φορά που ακούγεται αυτή η αρνητική φράση σηματοδοτείται αυτόματα ο απόλυτος θαυμασμός.

«Δεν υπάρχει!» δηλαδή «τι λες τώρα;», δηλαδή «απίθανες καταστάσεις».

Στην περίπτωση του μοντέλου Emily Pellegrini η φράση αυτή ταιριάζει γάντι, διότι η Emily, κυριολεκτικά, δεν υπάρχει.

 
 

Η ιστορία από την αρχή

Το μοντέλο Emily Pellegrini προσελκύει την προσοχή διάσημων ποδοσφαιριστών, μαχητών ΜΜΑ, παικτών του τένις και δισεκατομμυριούχων μέσα από τις καυτές πόζες και τις προκλητικές φωτογραφίες και τα βίντεό της στο Instagram. Μέσα σε τέσσερις μήνες, το «πιο σέξι μοντέλο στον κόσμο» έχει συγκεντρώσει πάνω από 138 χιλιάδες followers και έναν καταιγισμό μηνυμάτων.

Στην πραγματικότητα, όμως, η Emily Pellegrini δεν υπάρχει και όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη. Χάρη στην AI, ο δημιουργός της έχει ήδη κερδίσει περίπου 10 χιλιάδες δολάρια μέσα σε έξι εβδομάδες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Πιστεύουν ότι είναι πραγματική. Την προσκαλούν στο Ντουμπάι για να τη συναντήσουν και να φάνε σε υπέροχα εστιατόρια» δήλωσε ο δημιουργός

«Ρώτησα το GPT Chat πώς είναι η γυναίκα των ονείρων του μέσου άνδρα»

Ο ίδιος εξήγησε πώς κατάφερε να δημιουργήσει ένα «πρόσωπο» που απευθύνεται στους άνδρες: «Ρώτησα το GPT Chat πώς είναι η γυναίκα των ονείρων του μέσου άνδρα και μου είπε ότι έχει μακριά καστανά μαλλιά και μακριά πόδια, οπότε τη δημιούργησα ακριβώς όπως μου είπε. Ο στόχος ήταν να την κάνω όμορφη και ελκυστική. Ήθελα να την κρατήσω όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική».

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί της. Το προφίλ της Emily στο Instagram κατακλύζεται από μηνύματα. «Πιστεύουν ότι είναι πραγματική. Την προσκαλούν στο Ντουμπάι για να τη συναντήσουν και να φάνε σε υπέροχα εστιατόρια» δήλωσε ο δημιουργός.

Αρχικά, δαπανήθηκαν 14-16 ώρες την ημέρα για τη δημιουργία της εικόνας μιας πραγματικής γυναίκας, ώστε να κατανοήσουν πραγματικά με ποια προγράμματα λειτουργεί καλά το πρόσωπο, το σώμα και τα βίντεο της Emily. Τώρα, οκτώ ώρες ξοδεύονται για το περιεχόμενό της κάθε εβδομάδα.

Η Emily αναρτά καθημερινά σέξι υλικό στο Fanvue, όπου φέρεται να κέρδισε σχεδόν 90.000 λίρες σε μόλις έξι εβδομάδες.


 
 

Αυτή και η αδερφή της

Εκτός από την Emily, η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε και την αδελφή της, τη Fiona, η οποία κερδίζει επίσης τεράστια δημοτικότητα στο Instagram.

Οι δύο «αδερφές» χουν συγκεντρώσει 220.000 ακολούθους μέσα σε λίγες εβδομάδες, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους, με τολμηρά εσώρουχα και περιγράφοντας λεπτομερώς τα λαμπερά ταξίδια τους στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Ο κατασκευαστής αποφάσισε να μην σταματήσει εκεί: «Έχω σχέδιο να κυκλοφορήσω το τρίτο και το τέταρτο μοντέλο, αλλά όχι τόσο σύντομα. Δεν έχουν ακόμα ονόματα, αλλά η τρίτη θα είναι κοκκινομάλλα».

Για την ιστορία να πούμε ότι αυτή δεν είναι η μόνη γυναίκα influencer που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη. Νωρίτερα, η Aitana Lopez απέκτησε την ίδια δημοτικότητα και μάλιστα κέρδισε χρήματα από διαφημίσεις.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου