ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» – Πιθανή η συνάντηση με τον Κ.Μητσοτάκη

 ¨

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, προσερχόμενος για τις εργασίες της Διαρκής Ιεράς Συνόδου, στη Μονή Πετράκη, τοποθετήθηκε για το φλέγον

ζήτημα του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.


 
 

Όπως τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό, η Εκκλησία θα περιμένει τη γραμμή της πολιτείας και στη συνέχεια θα πάρει θέση για το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας, μετά και τις αντιδράσεις των «γαλάζιων» βουλευτών.

«Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε όλοι μπερδεμένοι», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος για την τεκνοθεσία. «Κάποιος θα μιλήσει από την πολιτεία, θα δούμε ποια είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί και θα πάρουμε και εμείς μετά θέση», πρόσθεσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο συνάντησης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: «Όλα είναι ανοιχτά».

Σχετικά με το ζήτημα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1 ότι «η Εκκλησία δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη θέση για το ζήτημα αυτό.


 
 

Πιστεύουμε στην ελευθερία του ανθρώπου να ζει όπως επιθυμεί, όμως δεν θα επιτρέψουμε την αλλαγή στη σύνθεση της κοινωνίας. Ένα παιδί που θα έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες τι δικαιώματα θα έχει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου