ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Πασίγνωστη σταρ έκανε προσθετική στήθους και το μετάνιωσε πικρά - Δείτε το πριν και μετά - Τεράστια διαφορά!



Μπορεί να ήταν άκρως εντυπωσιακή, όμως η ίδια δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον εαυτό της και αφαίρεσε τα εμφυτεύματα...Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για τη μεγαλύτερη αισθητική επέμβαση που έκανε και την οποία μετανιώνει, αφού ήθελε να διδάξει στην κόρη της Χάρπερ, την αγάπη του εαυτού και τη σημασία της αυτοεκτίμησης.

Η πρώην τραγουδίστρια και διάσημη σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του «Allure» για το τεύχος του Δεκεμβρίου, όπου μίλησε για την αξία του να υιοθετούμε την εσωτερική και φυσική ομορφιά.

Η Μπέκαμ, η οποία έχει τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, θυμήθηκε την πρώτη φορά που η 12χρονη κόρη της εξέφρασε μια δική της ανασφάλεια.


«[Χθες η Χάρπερ είπε:] “Έχω ένα κενό στα δόντια μου, μαμά. Και έχω αυτή τη μικρή ελιά εδώ», δήλωσε το πρώην μέλος των «Spice Girl». «Της είπα: “Αυτό είναι το τυχερό σου κενό”».

Η Μπέκαμ πρόσθεσε: «Και η Σίντι Κρόφορντ είναι οικογενειακή φίλη, οπότε της είπα: “Και στη Σίντι είχαν πει να αφαιρέσει την ελιά της και αυτή η ελιά είναι που κάνει τη Σίντι Σίντι Κρόφορντ”».

Αργότερα δήλωσε ότι η Χάρπερ δεν γνώριζε ότι η μητέρα της είχε κάποτε εμφυτεύματα στήθους, καθώς «δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο».

«Για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα βάλει ποτέ [εμφυτεύματα]. Ήταν μια στιγμή στο χρόνο και νομίζω ότι μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί της», είπε. «Αλλά δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο».


 
 

Η 49χρονη αφαίρεσε τα εμφυτεύματά της το 2014 και έκτοτε έχει εκφράσει τη μετάνοιά της.

Σε ένα γράμμα προς τον νεότερο εαυτό της που δημοσιεύτηκε στη βρετανική «Vogue», η Μπέκαμ έγραψε: «Μην πειράζεις το στήθος σου. Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν – ηλίθια. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά απόλαυσε αυτό που έχεις».


Η Μπέκαμ συνέχισε λέγοντας ότι η Χάρπερ δείχνει ενδιαφέρον για την ομορφιά. «Η Χάρπερ έχει εμμονή με το μακιγιάζ, εμμονή με την ομορφιά», δήλωσε. και πρόσθεσε: «Περνούσαμε τις προάλλες από το αγαπημένο της κατάστημα μακιγιάζ, το Space NK, και ο Ντέιβιντ είπε: “Ω, Θεέ μου, το αγαπημένο σου κατάστημα έκλεισε”».

«Ήταν τόσο αστείο», συνέχισε. «Εκείνη έλεγε: “Όχι, δεν πειράζει, μπαμπά. Κανείς μην πανικοβληθεί. Απλά επεκτείνονται”».

sportdog.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου