ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Διέταξαν τους αστυνομικούς να βάλουν κουστούμια για τη μεταγωγή του Νορβηγού


Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 4/1 κάνοντας λόγο για ευτελισμό του Σώματος.

Όπως αναφέρουν ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος διέταξε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, να κάνουν την μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου με κουστούμια προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.

 
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα λόγια πλέον χάνουν την αξία τους για την κατάντια που έχει περιέλθει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιτίας αυτών που μας διοικούν.

Ο ένας και μοναδικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος κ. Σπυρίδων Σκλάβος, κατάφερε να προκαλέσει για πολλοστή φορά την οργή και αγανάκτηση του προσωπικού.

Όπως ενημερωθήκαμε διέταξε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μιας υπηρεσίας που μας έχει κάνει υπερήφανους και κοσμεί το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., να κάνουν την μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου με κουστούμια!!!

Καλά διαβάζετε..

Μεταγωγή με κουστούμια!!

 
 

Αυτό το νέο περιστατικό αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί εδώ και 10 μήνες, με τις τρίχες, τις στολές, το στήριγμα σε τοίχους, τις προσβολές του προσωπικού, και πολλά ακόμα που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους, ξεπερνούν τα όρια της λογικής και αγγίζουν τα όρια της παράνοιας, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη για ποιο λόγο το Σώμα παρουσιάζει αυτή την αποσύνθεση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι χθες έγινε η αρχή ώστε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να απαλλαχθεί από όλους αυτούς που το ευτέλισαν και το πλήγωσαν όσο ποτέ άλλοτε!
makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου