ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Πρεμιέρα στη σεζόν από την Οστράβα σήμερα με στόχο το ρεκόρ διοργάνωσης

 Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα ξεκινήσει και επίσημα τη σεζόν του

σήμερα Τρίτη 30/1, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της χρυσής κατηγορίας του Continental Tour "Czech Indoor Gala", στην Οστράβα.


 
 
Ο Τεντόγλου, που βρίσκεται στην τσέχικη πόλη από τις 27/1 μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, έχει ήδη δώσει έναν ανεπίσημο αγώνα προπονητικού χαρακτήρα όπου είχε καλύτερα άλμα στα 8.32μ.

Με δεδομένο αυτό, αναμένεται να μην έχει κανένα πρόβλημα να "επιτεθεί" στο ρεκόρ της διοργάνωσης που είναι στα 8.21μ. και ανήκει στον αντίπαλο και καλό φίλο του Τεντόγλου, Τομπίας Μόντλερ.


(Συνέντευξη Τύπου, Οστράβα)
 
 

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους από τα Γρεβενά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης τόνισε πως θέλει κάθε χρονιά να ξεκινά καλύτερα από την προηγούμενη και πως επιθυμεί να κάνει δικό του το ρεκόρ του μίτινγκ:

«Αρχικά, μου αρέσει πάρα πολύ εδώ έχω αγωνιστεί αρκετά φορές και συγκεκριμένα είναι η έβδομη φορά που έρχομαι, η τέταρτη για τον κλειστό. Το στάδιο είναι τέλειο, είναι μικρό αλλά τόσο ωραίο οπότε μου αρέσει να ξεκινάω τη σεζόν μου εδώ και ανυπομονώ να κάνω καλές επιδόσεις και να δίνω πάντα το καλύτερο που μπορώ

Πάντα θέλω να ξεκινάω τη σεζόν μου καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και θα ήθελα εδώ να πάρω το ρεκόρ της διοργάνωσης», δήλωσε. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο άλτης του μήκους ξεκίνησε τη σεζόν του το 2023 στον κλειστό με 8.12μ., το 2022 με 8.15μ. και το 2021 με 8.05μ..

Στο τσέχικο μίτινγκ, βασικοί αντίπαλοι του Τεντόγλου θα είναι ο Τσέχος πρωταθλητής του μήκους, που κατέλαβε την 7η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, Ράντεκ Γιούσκα (ατομικό ρεκόρ 8.31μ.) και ο νεαρός δευτεραθλητής Ευρώπης Κ20, ο Βούλγαρος Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ (8.22μ.).


Ο Μίλτος μετά την Οστράβα θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Παρισιού, στις 11 Φεβρουαρίου, κι έπειτα θα αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό στις 18 Φεβρουαρίου, στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου