ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Αρχίζουν και «μιλάνε» τα κινητά του Μπάμπη και του κρεοπώλη – Ο καβγάς στο facebook για τα χρήματα

 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθεί να ρίξει φως στην

υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη που έχει κατασχεθεί καθώς και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη με το έξυπνο ρολόι που φορούσε τα οποία αν και δεν έχουν εντοπιστεί μέσω των λογαριασμών που ήταν συνδεδεμένα στο διαδίκτυο μπορούν να δώσουν κρίσιμα στοιχεία για την έρευνα.Ο καβγάς στο facebook
 
 

Όπως αποκάλυψε το MEGA ήδη από τον έλεγχο που έχει γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν εξαχθεί ενδιαφέροντα στοιχεία που ίσως να βοηθήσουν τις έρευνες για την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 30χρονου.

Συγκεκριμένα από το κινητό του 50χρονου η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω social media που «καίνε» τον κρεοπώλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA ο 50χρονος διαπιστώθηκε ότι είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος.

Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 30χρονο.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι στο παρελθόν ο 50χρονος συμβούλευε γνωστούς του ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι και να μην αποκαλυφθούν να μην έχουν μαζί τους το κινητό τηλέφωνο.

Πότε έκλεισε το κινητό του αγνοούμενου

Όσον αφορά το τηλέφωνο του Μπάμπη που δεν έχει εντοπιστεί, γίνεται προσπάθεια ανάκτησης στοιχείων και δεδομένων από το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την ώρα που απενεργοποιήθηκε η συσκευή.

Συγκεκριμένα μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ.


 
 
in.gr

Συνδεδεμένο με το facebook

Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Ένα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του Μπάμπη και ίσως να το πέταξε σε άλλο σημείο.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση το κινητό να έκλεισε από μπαταρία στο σημείο που βρίσκεται και ο Μπάμπης.

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από τον λογαριασμό του στο facebook που ήταν συνδεδεμένο το κινητό μέχρι εκείνη την ώρα φαινόταν συνδεδεμένο.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου, και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά από 25 λεπτά.

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλο, ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε στο δρόμο για το Ευηνοχώρι, δηλαδή μερικά εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω. Και σε αυτό το σημείο ακριβώς οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνές τους.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου