ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Greek Mafia: Η σχέση των συμβολαίων θανάτου με το λαθρεμπόριο καυσίμων - Τι δείχνει η εκτέλεση του 44χρονου


Έως και 250.000 ευρώ στους δολοφόνους για κάθε συμβόλαιο θανάτου που εκτελούν - «Εισαγόμενοι» εκτελεστές από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης τα άτομα που σκότωσαν τον 44χρονο

Στον πόλεμο για το λαθρεμπόριο καυσίμων και στις σκοτεινές διαδρομές του πακτωλού χρημάτων που αποδίδει η πώληση νοθευμένης βενζίνης από δίκτυα πρατηρίων φαίνεται να οδηγεί η έρευνα για τη δολοφονία από εκτελεστές του 44χρονου νονού της Greek Mafia, Βαγγέλη Ζαμπούνη, ή πιο γνωστό στα κυκλώματα της μαφίας, «Ζαμπόν».

 
 

Όλα δείχνουν ότι ο πόλεμος για την ηγεσία του κυκλώματος της Greek Mafia, που φαίνεται να έχει στρέψει τη βασική της δραστηριότητα στη διακίνηση νοθευμένης βενζίνης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές. Η δολοφονία του Ζαμπούνη ήταν η 5η τα τελευταία χρόνια που φαίνεται να σχετίζεται με το λαθρεμπόριο νοθευμένης βενζίνης, καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και τα κέρδη ανυπολόγιστα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το κύκλωμα της Greek Mafia λειτουργεί οργανωμένα και συνεργάζεται με υποστηρικτικά δίκτυα εκτός Ελλάδας. Όπως φαίνεται, ελέγχουν ένα μεγάλο δίκτυο μέσω του οποίου μεταφέρουν χημικούς διαλύτες από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα. Με μικρότερα βυτιοφόρα μεταφέρουν τη νοθευτική ουσία στα πρατήρια που έχουν στην κατοχή τους. Το κόστος για την αγορά των χημικών διαλυτών είναι πολύ μικρό, ενώ οι τιμές διάθεσης της βενζίνης είναι πολυ υψηλές, με αποτέλεσμα τα κέρδη να είναι τεράστια.

Τα τελευταία επτά χρόνια έχουν εκτελεστεί 25 συμβόλαια θανάτου. Οι πέντε τελευταίες δολοφονίες φέρονται να σχετίζονται με το λαθρεμπόριο καυσίμων, καθώς οι δολοφονηθέντες περιγράφονται ως σκιώδεις ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων.

 

 

Οι «εντολείς» φέρονται να χρησιμοποιούν μεγάλη εταιρεία πληρωμένων δολοφόνων που εδράζονται σε ξένες χώρες. Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη εκτιμάται από την αστυνομία ότι ταξίδεψαν στην Ελλάδα από χώρα της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εντολής τους, το πιθανότερο είναι να διέφυγαν εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αντίτιμο για κάθε συμβόλαιο θανάτου κυμαίνεται από κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, έως και 250.000 ευρώ ανάλογα την περίπτωση.

Η αστυνομία εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες από τη δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη και τις συσχετίζουν με στοιχεία από προηγούμενες περιπτώσεις, ώστε να βρουν κοινά σημεία.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου