ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

O ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ και οι ΕΚΛΟΓΕΣ στους ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - (εικόνες)

Το Σάββατο 06/01/2024 ανήμερα των Θεοφανείων, πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης ο ετήσιος χορός του

Συλλόγου μας και η κοπή της Βασιλόπιτας. 

Προηγήθηκε Γ.Σ. μελών με απολογισμό της διετίας του απερχόμενου Δ.Σ. 

Στη συνέχεια διεξήχθη η εκλογική διαδικασία όπου προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


 
 

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τραπέζας Δημήτρης, καλοσώρισε όλους τους φίλους παρευρισκόμενους και ανέπτυξε τους στόχους για το 2024 που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε αγώνες, εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ομαδικές πεζοπορίες - προπονήσεις, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια, διοργάνωση αγώνα εντός της πόλεως την άνοιξη και φυσικά το Kastraki Trail στα τέλη του Οκτώβρη. 

Επίσης τονίστηκε η ενεργή συμμετοχή του συλλόγου με κάθε τρόπο σε κοινωνικές δράσεις του τόπου μας.

Απονεμήθηκαν ειδικές βραβεύσεις στον Τσιοπλή Ιωάννη για τις αθλητικές του επιδόσεις το 2023, Δρουδάκη Δημήτριο για την διαχρονική του προσφορά στον Λαϊκό Αθλητισμό της πόλης, Δημητριάδη Γεώργιο (Βατόλακκο) για την κοινωνική του προσφορά και Εταιρίδη Σοφοκλή για τον πρώτο του τερματισμό στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβρη. Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι ως αργά το βράδυ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και μέλη του συλλόγου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Τσακνάκης Ιωάννης, ο Δήμαρχος κ.Ταταρίδης Κυριάκος , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σκόδρας Ρήγας, Χαντές Χρήστος, Τσιμόπουλος Νικόλαος, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΔΥ Κοζάνης και μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Σταθόπουλος Δημήτριος, ο προπονητής που ανέδειξε τον Μίλτο Τεντόγλου και εκπρόσωπος της Γ.Ε. Γρεβενών κ. Παπανίκος Βαγγέλης, ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ κ. Λιάμπας Στέργιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Πουρνάρας Στέργιος, ο αντιπρόεδρος του Χ.Ο.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ.Τόττας Γεώργιος, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής ορεινού τρεξίματος Σελέτης Δημήτρης και η επίσης διακεκριμένη αθλήτρια Λεωνιδάκη Στέλλα.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές φίλους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.


 
 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ όλους εσάς που στηρίζεται συνεχώς όλες τις δράσεις μας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ένα 2024 με αγάπη, υγεία, ειρήνη, ευημερία, χαμόγελα και ιδιαίτερα στους δρομείς, να επιτυγχάνουν πάντα, χωρίς τραυματισμούς, τους αθλητικούς τους στόχους!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου