ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Το trikalaidees στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας-Φτωχή η επισκεψιμότητα κλειστές οι εγκαταστάσεις λιφτ (video)

Σε μια από τις χαρισματικές γωνιές της Πίνδου, στο όρος Βασιλίτσα, αξεπέραστης ομορφιάς και γοητείας, σε απόσταση 42 χλμ. από τα Γρεβενά, στο χωριό Σμίξη, βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού βρίσκονται στις ψηλότερες πλαγιές του όρους Λίγγος και έχει μεγάλη σεζόν χρονικής διάρκειας αφού τα χιόνι είναι πολύ έως την άνοιξη.

Παρόλα αυτά ενω βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα και στον κατά εξοχήν μήνα της full seazon η κίνηση για σαββατοκύριακο με τέτοιες καιρικές συνθήκες και με δρόμους απόλυτης πρόσβασης οι επισκέπτες ήταν σχετικά λίγοι .
Εαν και επίσημη απάντηση για το γεγονός δεν υπάρχει το θέμα είναι ότι γενικά τόσο το χιονοδρομικό όσο και η περιοχή αντιμετωπίζει προβλήματα .Για το χιονοδρομικό η αρνητική ένδειξη ήταν το γεγονός οτι το λιφτ δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα οι λάτρεις του αθλήματος να επισκέπτονται άλλα χιονοδρομικά για να καλύψουν το χόμπι τους ενώ καταλύματα και μαγαζιά εστίασης στον οδικό άξονα μέχρι σχεδόν την πόλη των Γρεβενών ήταν κλειστά .Το λοιπόν, οι παρευρισκόμενοι ήταν οικογένειες ‘οπου τα παιδιά δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα με την πίστα αλλά και επισκέπτες που απόλαυσαν τα ζεστά ροφήματα του σαλέ και ασχολήθηκαν με το καταπληκτικό τοπίο …
 
 

 

trikalaidees.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου