ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 του χρόνια ο Τσακ Νόρις - (εικόνες)


Ο άνθρωπος, ο μύθος, ο θρύλος: Ο Τσακ Νόρις μπορεί να έγινε διάσημος στον κινηματογράφο τη δεκαετία του 1970, στις αρχές όμως του 2000 απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη δημοτικότητα, καταφέρνοντας να κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο να μιλάει για εκείνον.

Ήταν η εποχή που κυκλοφορούσαν αμέτρητα memes και αστεία για την απόκοσμη δύναμη και τη σωματική ικανότητα του ηθοποιού, ενώ ακόμα και σήμερα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι θαυμαστές του τον αναφέρουν σε κάθε ευκαρία.

 
 

Ο Νόρις έγινε γνωστός για ταινίες δράσης που έδειχναν την πείρα του στις πολεμικές τέχνες. Είναι γνωστός για τις ταινίες Delta Force, το Missing in Action και εμφανίστηκε στο πλευρό του Bruce Lee στο The Way of the Dragon. Από το 1993 έως το 2001, πρωταγωνίστησε στο αστυνομικό διαδικαστικό Walker, Texas Ranger.

Ο 83χρονος πλέον σταρ, σταμάτησε να παίζει τακτικά το 2005 μετά την τηλεοπτική ταινία Walker, Texas Ranger: Trial by Fire και την ταινία The Cutter. Αργότερα επέστρεψε για λίγο στη μεγάλη οθόνη το 2012, με έναν ρόλο στο The Expendables 2. Το 2015, δάνεισε τη φωνή του στο The Goldbergs και το 2020, είχε ένα guest ρόλο στο Hawaii Five-0.

Με 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram, ο Τσακ Νόρις όμως ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Μπορεί να αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ζει μια ήρεμη και υγιεινή ζωή όπως έχει τονίσει σε συνεντεύξεις του, στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, Τζίνα Ο’κέλεϊ.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τσακ Νόρις και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποσύρθηκε από τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ







Mε τη σύζυγό του Τζίνα Ο’κέλεϊ



Ο λόγος που αποσύρθηκε


Το 2017, ο Νόρις και η γυναίκα του, μήνυσαν πολλές φαρμακευτικές εταιρείες, ισχυριζόμενοι ότι η Τζίνα υπέφερε σωματικά και παραλίγο να πεθάνει μετά από ένεση, κατά τη διάρκεια μίας μαγνητικής τομογραφίας.

 
 

«Όλη μου η ζωή επικεντρώνεται στο να την κρατήσω όσο καλύτερα μπορώ», είπε ο Νόρις στο CBS News κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης με τη σύζυγό του. «Ξέρεις, έπρεπε να εγκαταλείψω την καριέρα μου στον κινηματογράφο». Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι είχε ξοδέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια σε θεραπείες για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας της. Έκτοτε δεν έχει φύγει ούτε στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του.

watchandchill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου