ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Βασιλάκης Καΐλας: Πώς είναι σήμερα ο μικρός λούστρος του ελληνικού σινεμά


Ο Βασίλης Καΐλας -γνωστός ως Βασιλάκης- έπαιξε σε αμέτρητες ταινίες ως παιδί, όπου έπαιζε υποδυόμενος έναν μικρό λούστρο που η μοίρα και η ζωή του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Ωστόσο, μεγαλώνοντας δεν ακολούθησε την καριέρα του ηθοποιού.

 
 

Παρότι δεν κατάφερε να κάνει καριέρα, έπαιξε με όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές, όπως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Γεωργία Βασιλείαδου, ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ξανθόπουλος και η Μάρθα Βούρτση. Ταυτίστηκε με τους «πονεμένους» ρόλους και ξεχώρισε για το ανεπιτήδευτο παίξιμό του και την ικανότητα του -παρά το νεαρό της ηλικίας του-να προσαρμόζεται στον εκάστοτε ρόλο.

Μετρά 117 συμμετοχές σε ταινίες, κάποιες εκ των οποίων είναι η «Μανταλένα», «Η Αλίκη στο Ναυτικό», «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» και η «Κυρά μας η Μαμή».

Πριν από μερικά χρόνια έγραψε ένα βιβλίο για τη ζωή του, με τίτλο «Ένα παιδί μετράει τα πλάνα», όπου εξιστορεί την ζωή του.

Ο ίδιος έχει μια κόρη, τη Μαριαλένα, η οποία έχει αποκτήσει έναν γιο. Μιλώντας στην «Espresso» για το πώς είναι να είσαι παππούς, ο Βασίλης Καΐλας είχε πει «Το συναίσθημα αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω σε όποιον δεν το έχει ζήσει. Είμαι χαζοπαππούς και δεν το κρύβω. Παίρνω τον εγγονό μου, πηγαίνουμε βόλτα στη θάλασσα και κάνω πράγματα μαζί του που μέχρι τώρα ούτε σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να τα κάνω».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός πέτυχε τον Βασίλη Καΐλα σε έξοδό του στην Πλάκα. Ο ίδιος πλέον είναι 70 ετών.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας:



Ρήγας Αξελός, Βασίλης Καϊλας - NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

 
 


NDP Photo Agency


«Ευτυχώς η ζωή μού τα ’φερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας. Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του.

bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου