ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: «Δεν με βοηθά κανείς οικονομικά, είμαι ολομόναχη»

 

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα που είχε η Νόρα Βαλσάμη για το θέμα που είχε ανακύψει με τον πλειστηριασμό του σπιτιού της στη

Ραφήνα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στη Σύρο.

Η λαμπερή ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη είχε μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθώς η σύνταξη των 500 ευρώ δεν φτάνει για να καλύψει τα έξοδά της.

Άλλα είναι τα προβλήματα, έχασα τον άντρα μου


 
 

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» και τόνισε πως πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες, το μεγάλο της πρόβλημα είναι που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

«Άλλα είναι τα προβλήματα, έχασα τον άντρα μου, κοντεύει χρόνος, ούτε, κάτι μήνες. Χάλια, χάλια, όλα χάλια. Είναι αλήθεια ότι το σπίτι μου σώθηκε από τον πλειστηριασμό. Δεν με βοηθάει κανείς οικονομικά, όχι, είμαι ολομόναχη με το παιδί στη Σύρο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

Υπενθυμίζεται πως ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου, σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη και πατέρας του Ερρίκου Ανδρέου Τζούνιορ, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2023.

Νοσηλευόταν από τον Αύγουστο σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρά προβλήματα υγείας. «Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος» είχε πει η Νόρα Βαλσάμη στις πρώτες δηλώσεις της μετά την απώλεια του συζύγου της.

«Σκ@@ά τα βγάζω πέρα»

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η Νόρα Βαλσάμη, μιλώντας στο «Πρωινό», επιβεβαίωσε ότι το σπίτι της σώθηκε χάρη σε μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, που όμως της ζήτησαν να μην αποκαλύψει περισσότερα.

Παρόλα αυτά, όπως τόνισε και η ίδια στην εκπομπή τα βγάζει δύσκολα πέρα, με το μηνιαίο εισόδημά της να ανέρχεται στα 500 ευρώ.


 
 

Η ηθοποιός αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι η σύνταξη που παίρνει, δεν φτάνει ούτε για να αγοράσει νερό.

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά.

Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους; Δεν το περίμενα, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

«Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή», σημείωσε χαρακτηριστικά.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου