ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Εθιμοτυπικές συναντήσεις πραγματοποίησε το τελευταίο χρονικό διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών -(εικόνες)

Ειδικότερα, την Πέμπτη 08/2/2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ιωάννη ΤΣΑΚΝΑΚΗ στο γραφείο του, ενώ την Τετάρτη  28/2/2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο ΤΑΤΑΡΙΔΗ στο γραφείο του, παρουσία και του Συναδέλφου μας και εκλεγμένου Αντιδημάρχου Γρεβενών κ. Ιωάννη ΛΕΤΣΙΟΥ.

 
 

Πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα των επισκέψεων ευχόμενοι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους, συζητήσαμε αναλυτικά τα κάτωθι:

α) Την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του Τμήματος Δοκιμών Αστυφυλάκων Γρεβενών με Αστυνομικό προσωπικό,

β) Την ίδρυση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα γεωγραφικά όρια του Ν. Γρεβενών, ενόψει και της ολοκλήρωσης του Ε-65,

γ) Την ενίσχυση του μηχανοκίνητου υπηρεσιακού στόλου της Δ.Α Γρεβενών, με καινούργιο επιβατικό όχημα για τις ανάγκες του Τ.Α Γρεβενών και μοτοσικλετών για τις ανάγκες της ΔΙ.ΑΣ/Α.Τ Γρεβενών και

δ) Να εξετασθεί η δυνατότητα να παραμένουν Δόκιμοι Αστυφύλακες κατά την 6μηνη πρακτική τους σε Υπηρεσίες της Δ.Α Γρεβενών.

 
 

Αμφότεροι, τόσο ο κ. Αντιπεριφερειάρχη όσο και ο κ. Δήμαρχος, δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στα δίκαια αιτήματά μας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, ενώ οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και τονίστηκε η ανάγκη για συνέχιση της συνεργασίας με κοινό στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου