ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Κι όμως υπάρχει συμπολίτης μέλος του σύλλογου "Δρομείς Υγείας Γρεβενών" που μας εκπροσωπεί σαν Γρεβενά σε αγώνες ποδηλασίας υπεραποστάσεων τα λεγόμενα BREVETS.

Τα Brevet δεν έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά περισσότερο «τουριστικό» .

Κάθε ποδηλάτης/ποδηλάτισσα που συμμετέχει, έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον δικό του ρυθμό και τη δική του παρέα ώστε να του βγει ευχάριστα η διαδρομή. 
Άλλοι τα κάνουν γρήγορα, άλλοι πιο αργά, δεν έχει σημασία, αρκεί να περάσουν από τα σημεία ελέγχου (τα λεγόμενα Controls) εντός χρόνου. Επίσης, μιας που όλα τα Brevet έχουν όριο χρόνου, οι συμμετέχοντες πρέπει να φροντίζουν να τερματίζουν εντός του χρόνου αυτού, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους.

Το μικρότερο σε απόσταση Brevet είναι τα 200km   Τα χρονικά όρια διαφέρουν για κάθε brevet ανάλογα με την απόσταση . Αυτά είναι: (σε ώρες και λεπτά) 13:30 για 200 χλμ, 20:00 για 300 χλμ, 27:00 για 400 χλμ, 40:00 για 600 χλμ, και 75:00 για 1000 χλμ   , ενώ το μεγαλύτερο επίσημο Brevet είναι αυτό της Γαλλίας (Paris-Brest-Paris) που διεξάγεται κάθε 4 χρόνια και είναι 1240km.

0 συμπολίτης μας έχει ολοκληρωσει  το μοναδικο 1000αρι για το 2023 το οποίο είχε εκκίνηση απο την Άμφισσα συνεχιζε προς Θήβα, Βόλο, Λάρισα (330km διανυκτέρευση) μέσω Δεσκάτης περνούσε απο την πολη μας (450km), Ιωάννινα (570km διανυκτέρευση) στη συνέχεια μέσω Δωδώνης ,Πηγές Αχέροντα, Άρτα, Αγρίνιο, Ναύπακτο και τερματισμό στην Ιτέα Άμφισσας μετα απο 70 ώρες συνολικά. 

Επίσης κατέχει τα δυο τελευταία χρόνια τον τίτλο του Super Randonneur . Αυτός ο τίτλος κερδίζεται από κάθε ποδηλάτη που συμπληρώνει μια σειρά brevets (200, 300, 400 και 600 χλμ) μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Για φέτος έχει ολοκληρώσει το 200 km στην Λάρισα κι ελπίζει να ολοκληρώσει όλες τις αποστάσεις και το 2024.


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου