ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση της Άννας Ευθυμίου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη: Στο επίκεντρο το Fly Over και η καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων

Η κ. Άννα Ευθυμίου, Βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιο Αγγελούδη, καθόσον η καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής της δραστηριότητας.
 
 
Η κ. Ευθυμίου, που γνωρίζει καλά τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης διότι και η ίδια έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης, ευχήθηκε εγκάρδια στον κ. Αγγελούδη κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην καθημερινότητα των πολιτών. 

  Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους πολίτες, αλλά και η υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής για την πόλη. «Στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη διατύπωσα την ανάγκη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας σε ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών που αφορούν την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τη μετάβαση της Θεσσαλονίκης σε «έξυπνη» και «πράσινη» πόλη, αλλά και στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των δυνατοτήτων της νέας γενιάς.

Ο Δήμαρχος άκουσε τις τοποθετήσεις μου με πολύ προσοχή και με ενημέρωσε ενδελεχώς για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματός του και τις προτεραιότητές του.» Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος εξήγησε στη βουλευτή το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την καθαριότητα της πόλης που βρίσκεται ήδη εν εξελίξει καθώς και τον σχεδιασμό που υπάρχει για κάθε δημοτική ενότητα. Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία έγινε και στη δημοπράτηση και υλοποίηση άλλων σημαντικών παρεμβάσεων για την πόλη, όπως η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, η επέκταση του ξύλινου ντεκ, η αναβάθμιση της πλατείας Αριστοτέλους, της πλατείας Διοικητηρίου και της πλατείας Βαρδαρίου, η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας και η ανάπλαση της Άνω Πόλης. 
Η κ. Ευθυμίου υπερθεμάτισε την ανάγκη και τη χρησιμότητα υλοποίησης των παραπάνω αστικών παρεμβάσεων.
 
 
Παράλληλα, συζήτηση πραγματοποιήθηκε και για τα μεγάλα έργα υποδομής που κατασκευάζονται στην πόλη μας, η οποία επικεντρώθηκε  στο έργο κατασκευής του Fly Over
Εκτός από την κοινή πεποίθηση ότι είναι ένα έργο πνοής και απαραίτητο, παρέθεσαν και τους κοινούς προβληματισμούς τους και αγωνία για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατασκευή του στην καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων. 
Με στόχο αυτή να γίνει πιο εύκολη, δεδομένου ότι η λήψη μέτρων είναι μία κατάσταση δυναμική σύμφωνα με τη στάση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η κ. Ευθυμίου δήλωσε:  «διαπιστώσαμε με τον κ. Αγγελούδη ότι υπάρχουν οι δίαυλοι για συμπόρευση σε κοινές πρωτοβουλίες για το θέμα αυτό. Και τούτο, διότι όλοι οφείλουμε να συμβάλουμε θετικά για τον περιορισμό των συνεπειών του κυκλοφοριακού προβλήματος και τις συνέπειές του τόσο στην ζωή των συμπολιτών μας όσο και στην οικονομία της πόλης. Στην κατεύθυνση αυτή, έχω πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς της πόλης μας και έχω έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου