ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Iνδία: Το γαμήλιο πάρτι του πλουσιότερου ανθρώπου στη χώρα με 2.500 πιάτα

O πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας

Μουκές Αμπάνι ετοιμάζεται για ένα από τα πιο χλιδάτα events της Ασίας, με αφορμή τον γάμο του γιου του Aνάντ. Επιχειρηματίες και διάσημοι από όλον τον κόσμο ανάμεσα τους ο Μπιλ Γκέιτς και η Ιβάνκα Τραμπ είναι ανάμεσα στους καλεσμένους που αναμένονται στο πάρτι πριν από το γάμο για τον γιο του Mουκές Αμπάνι, Aνάντ, και την αρραβωνιαστικιά του Ραντίκα Μερτσάντ.

Λαμπερό σόου και υπέρτατη χλιδή


 
 
Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος ετοιμάζεται να διοργανώσει ένα λαμπερό σόου που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, αυτή τη φορά για τον γάμο του μικρότερου γιου του, του 28χρονου Aνάντ Αμπάνι.

Ποια είναι η τυχερή νύφη

Οι εφημερίδες σε όλη την Ινδία αναφέρονται διαρκώς στις λεπτομέρειες των εορτασμών για το γάμο του Αμπάνι με την 29χρονη αγαπημένη του Ραντίκα, κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που διευθύνει την Encore Healthcare, μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία της Ινδίας.

Η Μέρτσαντ, η οποία είναι επαγγελματίας χορεύτρια, βρίσκεται πλέον στο διοικητικό συμβούλιο της Encore. Σύμφωνα με τη λίστα Forbes Rich, ο Aμπάνι, πρόεδρος του ομίλου Reliance Industries που ασχολείται με τα πάντα, από την ενέργεια μέχρι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τις τηλεπικοινωνίες, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας, με περιουσία 112 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η έναρξη των γαμήλιων εορτασμών θα γίνει την 1η Μαρτίου

Σε ένα τριήμερο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί σε έναν κήπο 3.000 στρεμμάτων, που βρίσκεται στους χώρους ενός διυλιστηρίου πετρελαίου στο Jamnagar, στην πατρίδα του Aμπάνι στο Γκουτζαράτ.

Ο κήπος λέγεται ότι έχει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δέντρα και το μεγαλύτερο περιβόλι μάνγκο στην Ασία και επίσης φιλοξενεί το κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης ζώων του Ινδού Κροίσου, το οποίο έχει 2.000 διασωθέντα ζώα τόσο από την Ινδία όσο και από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους λεοπαρδάλεις, τίγρεις, λιοντάρια, τζάγκουαρ και ελέφαντες.

Διάσημοι καλεσμένοι


 
 
Ανάμεσα τους θα ειναι η Ριάνα, μαζί με τον διάσημο «μάγο» Ντέιβιντ Μπλέιν, ενώ η λίστα καλεσμένων περιλαμβάνει από τους Ινδούς δισεκατομμυριούχους και τις διασημότητες του Bollywood, μέχρι Αμερικανούς μεγιστάνες όπως οι Μπιλ Γκέιτς και Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλά και την κόρη του Αμερικανού πρώην προέδρου Ιβάνκα Τραμπν.

Η λαμπερή δεξίωση και τα 2,500 πιάτα

Περίπου 2.500 πιάτα αναμένεται να σερβιριστούν στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των τριών ημερών για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φάνε….το ίδιο πιάτο δύο φορές.

Η Ινδία ξοδεύει πλέον πάνω από 75 δισεκατομμύρια δολάρια σε γάμους κάθε χρόνο, καθιστώντας την την τέταρτη μεγαλύτερη βιομηχανία στη χώρα.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου