ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε επισήμως την συμφωνία με τον Lewis Hamilton για πολυετές συμβόλαιο που ξεκινά το 2025.


Η σπουδαιότερη μεταγραφή στην σύγχρονη ιστορία της Formula 1 είναι γεγονός μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των εμπλεκόμενων μερών.
 
 
Lewis Hamilton συμφώνησε να οδηγεί για την Ferrari στην Formula 1 από το 2025 και για πολλά χρόνια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πόσα ακριβώς. 
Lewis Hamilton Ferrari μεταγραφή

Η ανακοίνωση της Scuderia ήταν λιτή και χρειάστηκε μόλις μια αράδα για να επισημοποιήσει αυτό που απο το πρωί της Πέμπτης είχε γίνει πρώτη είδηση παγκοσμίως και απασχολούσε όλα τα μέσα του κόσμου ανεξαιρέτως αν ήταν αθλητικά ή όχι

Ως εκ τούτου η μετοχή της στην Νέα Υόρκη είχε σχεδόν αυτομάτως κέρδη της τάξης του 6% που μέ βάση την αξία της εταιρείας αντιστοιχεί περίπου σε 4 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Λίγο νωρίτερα από την λιτή ανακοίνωση της Scuderia, ο Carlos Sainz είχε δημοσιεύσει ένα tweet με το οποίο ανακοίνωνε την αποχώρησή του απο την ομάδα. Ο Ισπανός που είναι ο μοναδικός οδηγός εκτός της Red Bull που κατάφερε να πάρει νίκη το 2023, πιστεύεται πως θα ανακοινωθεί σύντομα από την ομάδα της Sauber και θα παραμείνει για την μετονομασία σε Audi το 2026

Όσον αφορά την Mercedes, η δική της ανακοίνωση "διαζυγίου" με τον Lewis Hamilton ήταν πολύ πιο αναλυτική και περιλάμβανε την πρώτη αντίδραση του Hamilton αλλά και δηλώσεις του Toto Wolff. 

Lewis Hamilton Ferrari μεταγραφή

Η ανακοίνωση της Mercedes ανέφερε πως η αποχώρηση του Hamilton από την Mercedes, βάζει τέλος σε μια σχέση 17 ετών στη Formula 1 με τη εταιρεία και 11 ετών με την εργοστασιακή ομάδα στην F1.

Ο Toto Wolff, επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, σχολίασε: "Όσον αφορά το ζευγάρωμα ομάδας-οδηγού, η σχέση μας με τον Lewis έχει γίνει η πιο επιτυχημένη που έχει δει το άθλημα, και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να ανατρέχουμε με υπερηφάνεια- ο Lewis θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mercedes. Ωστόσο, γνωρίζαμε ότι η συνεργασία μας θα έφτανε σε ένα φυσικό τέλος κάποια στιγμή, και αυτή η μέρα έχει πλέον έρθει.


 
 

Αποδεχόμαστε την απόφαση του Lewis να αναζητήσει μια νέα πρόκληση και οι ευκαιρίες μας για το μέλλον είναι συναρπαστικές. Αλλά προς το παρόν, έχουμε ακόμα μία σεζόν μπροστά μας και επικεντρωνόμαστε στο να συνεχίσουμε τους αγώνες για να προσφέρουμε ένα δυνατό 2024".

Lewis Hamilton Ferrari μεταγραφή

Ο Λιούις Χάμιλτον πρόσθεσε: "Έχω περάσει εκπληκτικά 11 χρόνια με αυτή την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουμε πετύχει μαζί. Η Mercedes είναι μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν 13 ετών. Είναι ένα μέρος όπου μεγάλωσα, οπότε η απόφαση να φύγω ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε ποτέ να πάρω. Όμως η ώρα είναι κατάλληλη για να κάνω αυτό το βήμα και είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω μια νέα πρόκληση.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την απίστευτη υποστήριξη της οικογένειάς μου στη Mercedes, ειδικά του Toto για τη φιλία και την ηγεσία του και θέλω να τελειώσουμε μαζί με ένα υψηλό επίπεδο. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο να φέρω την καλύτερη δυνατή απόδοση αυτή τη σεζόν και να κάνω την τελευταία μου χρονιά με τα Ασημένια Βέλη, μια χρονιά που θα μου μείνει αξέχαστη".

topgeargreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου