ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Λαρισαίοι αγρότες: «Φούλαραν» το ντεπόζιτο και αναχώρησαν για το συλλαλητήριο στην Αθήνα – Ξεκίνησε η πομπή από τον κόμβο Πλατυκάμπου (εικόνες + video)

Με το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο συλλαλητήριο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος, Λαρισαίοι αγρότες ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την πρωτεύουσα από τον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Από νωρίς το πρωί έδωσαν «ραντεβού» στο μπλόκο εφοδιάζοντας τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, που πρόκειται να μετακινηθούν προς Αθήνα, με καύσιμα. Ακολουθώντας τις υποδείξεις των αστυνομικών οι αγρότες θα προχωρήσουν προς το Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα ενωθούν με άλλους συναδέλφους από τη Θεσσαλία, θα στρατοπεδεύσουν και θα διανυκτερεύσουν.

Όπως τόνισε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας, δυναμική θα είναι η παρουσία των αγροτών αφού ήδη έχουν μισθωθεί 10 λεωφορεία, ενώ αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους ως μεταφορικό μέσο. Έτσι, εκτιμάται πως θα δώσουν το παρών περισσότεροι από Λαρισαίοι 700 αγρότες.

Μετά από ευρεία σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε πως όλα τα τρακτέρ, οχήματα αγροτών θα φτάσουν έως την λεωφόρο Αθηνών και από εκεί στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια στην Πλατείας Ομονοίας. Τα αγροτικά μηχανήματα θα κινηθούν προς το Σύνταγμα μόνο από έναν δρόμο, είτε στην Πανεπιστημίου είτε στην Σταδίου και θα πρέπει ένας να είναι ανοικτός για την κίνηση ασθενοφόρων, πυροσβεστικής κτλ. Άρα όποιος δρόμος αποφασιστεί, είτε Σταδίου είτε Πανεπιστημίου, εκεί θα σταθμεύουν τα τρακτέρ.

Όσα έρθουν τόσα θα μπουν. Δεν υπάρχει πλαφόν στο νούμερο των τρακτέρ. 100 έρθουν 100 θα μπουν. Θα γίνει συνεννόηση με αγρότες και θα συγκεντρωθούν στα διόδια Αφίδνες και Ελευσίνα ώστε να ξεκινήσουν όλοι μαζί για το κέντρο. Όλα τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τους αγρότες θα πάνε στο ΟΑΚΑ. Όλη η Τροχαία θα βρίσκεται στον δρόμο και όλη η ΕΛΑΣ σε επιφυλακή.

Δείτε βίντεο:
 
 


Δείτε φωτογραφίες:










        
 

 
          

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου