ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Άρης Πορτοσάλτε: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου – «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο για μένα δεν υπάρχει» - (video)


Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για το τραγούδι εξέφρασε ο δημοσιογράφος.

Ο Πάνος Βλάχος έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής και τραγούδησε μεταξύ άλλων «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις, με τον ίδιο τον ηθοποιό να απαντάει μέσω social media, όπως έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 
 

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Βλάχος.



Ωστόσο, στην σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» κατέληξε ο δημοσιογράφος.



 
 
 

 gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου