ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Έτρεχαν με 292 στην Αθηνών-Σουνίου – Το μοιραίο λάθος που τους πρόδωσε στα social media

Δημοσίευσαν τα κατορθώματά τους στο instagram 
Ρεκόρ παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) σημείωσαν δύο ασυνείδητοι οδηγοί επί της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου καθώς πάτησαν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε το γκάζι αγγίζοντας τα 292 χιλιόμετρα, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ζωή όσο και των υπόλοιπων οδηγών.

Σα να μην έφτανε η υπερβολική ταχύτητα και οι επικίνδυνοι ελιγμοί οι δυο τους έκανα χρήση και κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να βιντεοσκοπήσουν τα κατορθώματά τους και να τα δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό βέβαια κατέστησε τη δουλειά της Τροχαίας πολύ πιο εύκολη στο να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει, καθώς πέρα από τις περιπολίες στους δρόμους, γίνονται και στα social media.

Δείτε το βίντεο:

 
 



Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητά τους και εντόπισαν τους δύο οδηγούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατ’ εξακολούθηση παράβαση του άρθρου 290Α Ποινικού Κώδικα (Επικίνδυνη Οδήγηση).

 
 

Όπως προέκυψε με βάση και τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής διαπίστωσης, οι δύο οδηγοί ανέπτυσσαν ταχύτητες έως 292 χιλιόμετρα, ενώ για τους αυτοσχέδιους αγώνες τους επέλεγαν κυρίως την εθνική οδό Αθηνών – Σουνίου (στο ύψος του κέντρου διασκέδασης «Ribas») όπου με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς παραβιάζοντας συνεχώς τη διπλή διαχωριστική γραμμή. 

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου