ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη - Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

 

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας. Όλα ξεκίνησαν το

μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο καλλιτέχνης ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.


 
 

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ  στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας  Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου.


Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA δήλωσε:


«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει έναν πολύ γερό οργανισμό και ότι θα πάνε όλα καλά, αλλά ακόμα περιμένουμε. Δεν έχουμε ακόμα νέα. Είναι καθησυχαστικοί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπανε ότι έχει μία αδιαθεσία χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο το ένστικτο πάντα υπάρχει. Έτρεξα. Νιώθω ότι δεν συμβαίνει σε εμάς. Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο.


 
 


Δεν είχε τίποτα, κανένα πρόβλημα. Είχε κάνει γενικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ προσεκτικός, γυμνάζεται, δεν καπνίζει -ίσως λίγο παλιότερα- αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Για αυτό λιγότερο άγχος και πίεση. Να μην μας νοιάζει τι λένε και κάνουν οι άλλοι στη ζωή μας. Είναι πολύ μικρή η ζωή και ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του και δεν σχολιάζουμε κανέναν, ούτε αφήνουμε να μας αγγίξει. Θεωρώ ότι αυτά επηρεάζουν όλους μας. Ευτυχώς ήταν με κόσμο. Αν συνέβαινε όσο ήμασταν μαζί, δεν θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω» ανέφερε η σύζυγός του περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που πέρασε.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου