ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Κέιτ η βασιλομήτωρ: Η "συμβολική" εμφάνιση λίγο πριν αποσυρθεί για να μπει στο χειρουργείο - Αυτό που λίγοι παρατήρησαν

Η "συμβολική" εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν αποσυρθεί λόγω προβλημάτων υγείας και η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν.Σε δύο από τις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις πριν από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η Κέιτ Μίντλετον ήταν όμορφη, χαμογελαστή και λαμπερή.
Κέιτ η βασιλομήτωρ: Η "συμβολική" εμφάνιση λίγο πριν αποσυρθεί για να μπει στο χειρουργείο - Αυτό που λίγοι παρατήρησαν

Τίποτα δεν προμήνυε αυτά που θα ακολουθούσαν.

kate middleton

Με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη του Πρόεδρου και της Πρώτης Κυρίας της Νότιας Κορέας στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Νοεμβρίου του 2023, η Κέιτ έκανε δύο royal εμφανίσεις. Η πρώτη ήταν με total red σύνολο στο πλευρό του Γουίλιαμ.
kate middleton

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε την τιάρα της βασιλομήτωρ

Το ίδιο βράδυ η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας παρέθεσε δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στον πρόεδρο της Κορέας, Γιουν Σουν Γιέο και την πρώτη κυρία Κιμ Κεόν Χι.

Στο white-tie event ήταν καλεσμένοι συνολικά 170 άνθρωποι.

Τη συγκεκριμένη βραδιά και η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στα λευκά με μάξι φόρεμα από τον οίκο Jenny Packham με τονισμένους ώμους και χρυσά κεντήματα στα μανίκια. Φόρεσε μακριά γάντια και κράτησε ένα σατέν τσαντάκι όλα στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα.
Φόρεσε ακόμα την περίτεχνη Strathmore Rose τιάρα που παρέμενε κρυμένη για 90 χρόνια περίπου και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια που ανήκαν στη βασίλισσα Ελισάβετ.
KATE MIDDLETON

Η συγκεκριμένη τιάρα φορέθηκε για πρώτη και τελευταία φορά από τη βασιλομήτωρ Ελισάβετ (τη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ) στον γάμο της to 1923.



Ήταν το δώρο των γονιών της, για το γάμο της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο -εν συνεχεία βασιλιά Γεώργιο ΣΤ, πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ. Μετά την τελετή, αποτέλεσε μέρος της συλλογής με τα κοσμήματα της. Όπως αναφέρει το Court Jeweller πήρε το όνομά της (Strathmore Rose) από τον πατέρα της βασιλομήτωρος, κόμη του Στράθμορ και του Κίνγκχορν.

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που είδαμε την Κέιτ Μίντλετον να φοράει τιάρα στη βασιλική ζωή της και η συγκεκριμένη επιλογή δεν ήταν τυχαία.
Κέιτ η βασιλομήτωρ

H πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε η δεύτερη γυναίκα που φόρεσε την θρυλική αυτή τιάρα θέλοντας να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Όπως είχε πει στο People η υπεύθυνη του Court Jeweller, Lauren Kiehna "η Κέιτ πάντα έλεγε ότι θα ήθελε να μιμηθεί τον βασιλικό ρόλο της βασιλομήτωρος. Το να φοράει τα κοσμήματά της είναι ένας σημαντικός συμβολισμός αυτής της συνέχειας".
KATE MIDDLETON
Όπως όλα δείχνουν, η Κέιτ Μίντλετον θα είναι η επόμενη βασιλομήτωρ της Αγγλίας, αφού γέννησε τρεις διαδόχους του θρόνου. Τον πρίγκιπα Τζορτζ που - εκτός απροόπτου - θα κληρονομήσει τον θρόνο από τον πατέρα του, την πριγκίπισσα Σάρλοτ που είναι η επόμενη στη σειρά διαδοχής και τον Λούις που ακολουθεί τη Σάρλοτ.
Prince George, Prince Louis, Princess Charlotte
O πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
prince george

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι τρίτη στη σειρά διαδοχής, χάρη στη βασίλισσα Ελισάβετ που άλλαξε τον κανόνα διαδοχής που ανέφερε ότι τα κορίτσια μένουν πάντα πίσω από τα αγόρια στη σειρά διαδοχής.

princess charlotte
Ο πρίγκιπας Λούις είναι τέταρτος στη σειρά διαδοχής πριν από τον πρίγκιπα Χάρι.
prince louis
Στο μέλλον, η Κέιτ Μίντλετον θα έχει την μεγάλη χαρά να δει τα παιδιά της σε σπουδαίους ρόλους και αυτή την περίοδο είναι επικεντρωμένη στο να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει για να καταφέρει να είναι υγιής στο πλευρό τους.
KATE children
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου