ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Μανώλης Μαυρομμάτης: Παραμένει διασωληνωμένος ο γνωστός αθλητικογράφος - Σε κρίσιμη κατάσταση και η σύζυγός του


Ο Μανώλης Μαυρομμάτης δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.Σε μηχανική υποστήριξη παραμένει ο Μανώλης Μαυρομμάτης και δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ούτε για την σύζυγό του, ένα μήνα μετά την καταστροφική φωτιά που έστειλε στη ΜΕΘ το ζευγάρι.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας "Γ. Γεννηματάς" καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν μετά τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους, στο Κολωνάκι που τους οδήγησε στη ΜΕΘ με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα.


Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αγαπητός στο πανελλήνιο αθλητικογράφος δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.


 
 

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Τι συνέβη

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" που εφημέρευε.

 
 

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου