ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε μία σχέση, σύμφωνα με τους αστρολόγους


Σε θέματα αγάπης, όλα είναι θέμα χρόνου και σωστού συγχρονισμού. Και ενώ μπορεί να είναι αδύνατο να προβλέψετε το κατάλληλο timing για
οτιδήποτε, χρησιμοποιώντας την αστρολογία, είναι πιθανό να καταφέρετε να προσδιορίσετε κάποια από τα πιο ευνοϊκά timing για ορισμένα γεγονότα στη ζωή σας, όπως το να πάρετε μια προαγωγή ή ακόμη και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.
 
 

Η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, σύμφωνα με την αστρολογία

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αγάπης και να δεσμευτείτε σε μια μακροχρόνια σχέση συμπίπτει παραδόξως με την καρδιά του χειμώνα. Αυτό οφείλεται στη σημαντική προσπάθεια που απαιτείται για την καλλιέργεια ενός σταθερού και διαρκούς δεσμού παρά τις ακανόνιστες καιρικές συνθήκες.

Αντίθετα, κάθε άλλη εποχή προσφέρει σχετική ευκολία λόγω του ευχάριστου καιρού και μόνο. Αν είστε άτομο που αγαπάει τον χειμώνα, πάρτε το ως ένδειξη ότι είστε φτιαγμένοι για μακροχρόνιες σχέσεις.

Στο βόρειο ημισφαίριο, οι κρύοι μήνες εμπίπτουν στις εποχές του Αιγόκερω, του Υδροχόου και των Ιχθύων, ευνοώντας τις σχέσεις που είναι φτιαγμένες για να διαρκούν.

Εποχή του Αιγόκερω (Δεκέμβριος – Ιανουάριος)

Ο Αιγόκερως χτίζει αυτοκρατορίες και γνωρίζει πως το να κάνει βήματα για τον στόχο του είναι σημαντικό. Η στρατηγικά σκεπτόμενη ενέργεια δεν θέλει μόνο δέσμευση αλλά και έναν αληθινό σύντροφο για περάσετε μαζί τα δύσκολα.

Με τη φυσική διάκριση και την κριτική φύση του Αιγόκερω, θα ξέρετε ποιο ραντεβού έχει τις περισσότερες προοπτικές συντρόφου και ποιο θα χαλάσει τον χρόνο σας. Τα πρότυπα θα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά στην εποχή του Αιγόκερω, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και εσείς γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε.

Αυτήν την περίοδο εξασφαλίζετε ότι δεν θα σας ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού και της ψυχολογίας των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου