ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Κωνσταντοπούλου: Εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου "έδειξε" το πρωθυπουργικό γραφείο και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη πίσω από το μοντάζ στα ηχητικά ντοκουμέντα.
Σε μία καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε σε συνέντευξή της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως δήλωσε στο Attica TV, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη και μάλιστα ήταν γνωστό, αφού ο πρωθυπουργός είχε παραστεί στην κηδεία του για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του.


Σχετικά με την "μονταζιέρα" των ηχητικών ντοκουμέντων λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας "έδειξε" και πάλι τον πρωθυπουργό.


"Ο Πρωθυπουργός είναι εκείνος ο οποίος έχει ομολογήσει σε συνέντευξή του ότι πληροφορήθηκε την σύγκρουση από την πρώτη στιγμή και ότι έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα προσπαθώντας να μάθει, να συντονίσει. Εγώ για αυτό επέμενα να έρθει ο Μητσοτάκης στην Εξεταστική Επιτροπή. Πρέπει να εξηγήσει τι ήξερε για την εμπορική αμαξοστοιχία γιατί ο οδηγός ήταν εθελοντής στο γραφείο του. Η εμπλοκή με το ανακριτικό υλικό και με τις ηχογραφήσεις είναι απευθείας από το Μαξίμου, κι όταν λέμε Μαξίμου εννοούμε Πρωθυπουργός, να μην κρυφτεί πίσω από έναν άλλο Δημητριάδη κι έναν άλλο αποδιοπομπαίο τράγο", ανέφερε.

Ακούστε όλα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

 
 


Υπενθυμίζεται ότι και στην παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει στη Βουλή για να απολογηθεί.

"Πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις, και στοιχεία ο πρωθυπουργός. Να δώσει απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης για την προκλητική απουσία του αλλά και την προκλητική δήλωση του ότι κανείς δεν περιμένει να βγει τίποτα από την Εξεταστική Επιτροπή. Να δώσει εξηγήσεις για τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και στα αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με την παραποίηση του αποδεικτικού υλικού και την οργιώδη προσπάθεια να κουκουλωθεί η υπόθεση", ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου