ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Η σοκαριστική στιγμή που ΙΧ τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασέρνει ό,τι βρίσκει μπροστά του - Εκτοξεύθηκε από το παράθυρο ο ένας εκ των δύο νεαρών επιβατών



Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής στην Αμφιλοχία, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των δυο νεαρών επιβαινόντων του αυτοκινήτου.

Το σοκαριστικό τροχαίο καταγράφηκε σε βίντεο-ντοκουμέντο, στη διασταύρωση Μπούκας στο Αμφιλοχικό Άργος.

 
 

Το Ι.Χ. περνά σαν σίφουνας, παρασέρνει ό,τι βρίσκει μπροστά του σε ακτίνα τουλάχιστο 100 μέτρων

Ο οδηγός φαίνεται να αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτρέπεται της πορείας του, να βγαίνει εκτός ελέγχου και να παρασύρει στο διάβα του πινακίδες σήμανσης, κολώνες φωτισμού και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων. Εξαρτήματα του οχήματος σκορπίστηκαν σε όλη τη διαδρομή λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Εκτοξεύθηκε από το παράθυρο ο ένας νεαρός επιβάτης

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, με τον ένα εξ αυτών να εκτοξεύεται από το παράθυρο και να τραυματίζεται σοβαρά, να μεταφέρεται αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο ΠΓΝ Πατρών όπου νοσηλεύεται.

Το ΙΧ πέρασε ξυστά από την τσιμεντένια βάση του ΚΑΦΑΟ, ενώ οι δύο επιβάτες σώθηκαν κυριολεκτικά από θαύμα.

Στη φυλακή για επικίνδυνη οδήγηση

«Η νέα διάταξη 290 Α/ΠΝ για επικίνδυνη οδήγηση είναι πολύ αυστηρή και μπορεί να οδηγήσει και στην φυλακή όταν από την πράξη αυτή υπάρχουν και τραυματισμοί. Δεν θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό μας ότι θα υπάρχει αναστολή. Έχει να κάνει και με τη χρήση της ΛΕΑ όπου όποιος «συλληφθεί» εκτός του κανονισμού εκεί έχουμε πολύ σοβαρό αδίκημα που θα κληθεί ο καθένας να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η επικίνδυνη οδήγηση δεν έχει να κάνει μόνο με την χρήση ναρκωτικών ουσιών ή οινοπνεύματος αλλά και με την κατάσταση σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης», επεσήμανε ο δικηγόρος κ. Γιάννης Γλύκας μιλώντας στο MEGA.
 
 
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου