ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ο πιο τσιγκούνης εκατομμυριούχος: Μοιάζει με άστεγο - Ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια

Είναι ένας «κρυφός» εκατομμυριούχος με εννέα ακίνητα!

Ο πιο φειδωλός άνθρωπος του κόσμου που ψάχνει σεκάδους για φαγητό και μαζεύει σκουπίδια, είναι ένας «κρυφός» εκατομμυριούχος με εννέα ακίνητα! 
Ο λόγος για τον 80χρονο Γερμανό Heinz B, που μπορεί να μοιάζει με άστεγο, αλλά τα επτά σπίτια, τα δύο διαμερίσματα και ο φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός του, μαρτυρούν το αντίθετο!

Στην πραγματικότητα, ο συνταξιούχος από το Ντάρμσταντ στη νοτιοδυτική Γερμανία, έχει μόνο 15 ευρώ στην... άκρη για τα τρέχοντα έξοδα. Αλλά αυτό συμβαίνει, επειδή έβγαλε 700.000 ευρώ σε μετρητά για να πληρώσει το δέκατο σπίτι του. Άλλα 100.000 ευρώ επενδύθηκαν σε μια ακόμη τράπεζα και τοκίζονται, ενώ ο ίδιος ζει με τα απολύτως απαραίτητα.

 
 

Ο πρώην ηλεκτρολόγος μηχανικός λαμβάνει μια σύνταξη 3.600 ευρώ από την προηγούμενη δουλειά του ως επικεφαλής υπάλληλος σε γραφείο τηλεπικοινωνιών, αλλά και μια δεύτερη σύνταξη 156 ευρώ. Οι μοναδικές του πολυτέλειες είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο και ένας φορητός υπολογιστής, ενώ δεν χρησιμοποιεί κινητό καθώς η κάρτα θα του κόστιζε επιπλέον 10 ευρώ μηνιαίως.

Σύμφωνα με την Bild, ο ζάμπλουτος εξοικονομεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του σε τρόφιμα, ισχυριζόμενος ότι δεν ξοδεύει ούτε 5 ευρώ τον μήνα για να φάει, ομολογώντας πως: «ζω λιτά, γιατί έτσι μεγάλωσα!».
 

 
«Ίσως αγοράσω λίγο λάδι για να τηγανίσω το φαγητό μου ή κάτι τέτοιο. Όμως βρίσκω το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού μου στα σκουπίδια. Οι άνθρωποι είναι σπάταλοι και πετούν τόσα πολλά λεφτά που θα μπορούσαν να ταΐσουν μια ολόκληρη οικογένεια!»
 πρόσθεσε

«Για παράδειγμα, οι άνθρωποι αγοράζουν ένα πακέτο λουκάνικα, τρώνε ένα και μετά απλά πετούν τα υπόλοιπα στον κάδο» τονίζει και προσθέτει πως λαμβάνει βοήθεια από τους γείτονές του, οι οποίοι πετούν το ληγμένο φαγητό τους στον φράχτη του. Σε αντάλλαγμα, ο εκατομμυριούχος τους χαρίζει καλοδιατηρημένα αντικείμενα από τον θησαυρό των απορριμμάτων στον κήπο του.

insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου