ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια

 

Ανησυχία προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, και

καταδεικνύουν ότι τέτοιου είδους κυκλώματα λειτουργούν όπως η Λερναία Ύδρα: Ξεφυτρώνουν ανά δεκάδες, χτυπώντας καμπανάκι στην κοινωνία και την Πολιτεία.

Στο «επίκεντρο» του προβληματισμού των αρμόδιων αξιωματικών της αστυνομίας ο τρόπος δράσης αλλά και οι «μετακινήσεις» από το ένα κύκλωμα στο άλλο , τα οποία- όπως δείχνει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ -λειτούργησαν σαν «συγκοινωνούντα δοχεία».


 
 

Σε μία μαραθώνια διαδικασία με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στην φυλακή η 25χρονη που φαίνεται να είναι η πρωταγωνίστρια του κυκλώματος.

Οι υπόλοιποι 5 κατηγορούμενοι,οι οποίοι δήλωσαν αθώοι στις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών είναι και ο καλλιτέχνης τατουάζ.

Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση.

«Η εγκληματικότητα έχει διαχυθεί παντού. Χθες μόνο η φερόμενη ως αρχηγός της οργάνωσης προφυλακίστηκε και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι σε σοβαρούς περιοριστικούς όρους. Είναι μια δικογραφία μάλλον ήσσονος σημασίας, με την έννοια ότι δείχνει ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρα συντριπτικά στοιχεία ή ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά οι δικηγόροι. Η 25χρονη έχει το τεκμήριο αθωότητας μέχρι το δικαστήριο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Φέρεται να έχουμε στρατολόγηση ανηλίκων, ραντεβού μεταφορείς που έκαναν την «δουλειά» αυτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως τα στοιχεία «εξασθενούν». Ξεκινάμε ότι για να φτάσει ένα νέο παιδί σε κάτι τέτοιο, δεν είχε ούτε τις πνευματικές καταβολές ούτε την προστασία της οικογένειας ή της Πολιτείας».


 
 
 
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου