ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ιερέας επιτέθηκε και τραυμάτισε την πρώην σύζυγό του κατά τη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών


Ένα πραγματικό σοκ βίωσε η εν διαστάσει σύζυγος ενός ιερέα στην Άρτα, όταν εκείνος δεν δίστασε να της επιτεθεί μέσα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της δίκης για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Μετά την επίθεση του ιερέα στην πρώην σύζυγό του και στους αστυνομικούς, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικών εξετάσεων 

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας που προκάλεσε τον έντονο επεισόδιο εντός της δικαστικής αίθουσας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας για ψυχιατρικές εξετάσεις, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο ιερέας κατάφερε να τραυματίσει την πρώην σύζυγό του, η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψη του άνδρα. Παρ’ όλα αυτά δεν δίστασε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.
Η αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα για το γεγονός, ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του ιερέα στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις.

Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου έναν χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει δύο άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου