ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Σλοβακία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από καταδίωξη από αρκούδα


Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η γυναίκα σκοτώθηκε από πτώση ή αν την σκότωσε το ζώοΤραγικό θάνατο βρήκε μία 31χρονη γυναίκα στη Σλοβακία, όταν η ίδια και ο φίλος της ήρθαν αντιμέτωποι με μία αρκούδα.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από την Λευκορωσία, περπατούσε μαζί με έναν φίλο της στην ορεινή περιοχή Low Tatras στη Σλοβακία και ξαφνικά άρχισε να τους κυνηγά μία αρκούδα.

Σύμφωνα με τον φίλο της, εκείνος και το θύμα έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις μέσα στο πυκνό δάσος και τις απότομες χαράδρες. Ωστόσο, η κοπέλα δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή της.


Οι αρκούδες είναι αρκετά κοινά ζώα σε μεγάλα τμήματα της Ανατολικής Ευρώπης σε περιοχές γύρω από τα Καρπάθια όρη

Η σορός της εντοπίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα από την Υπηρεσία Διάσωσης με την αρκούδα να βρίσκεται ακόμη κοντά στο σημείο, ενώ την τρόμαξαν με πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το BBC, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η γυναίκα σκοτώθηκε από πτώση ή αν την σκότωσε η αρκούδα.

Οι Σλοβακικές αρχές πάντως δηλώνουν ότι σε κάθε περίπτωση όταν γίνει γνωστή η ακριβής αιτία θανάτου της γυναίκας θα προβούν σε νέες δηλώσεις.

Οι αρκούδες είναι αρκετά κοινά ζώα σε μεγάλα τμήματα της Ανατολικής Ευρώπης σε περιοχές γύρω από τα Καρπάθια όρη, που εκτείνονται από τη Ρουμανία έως την Πολωνία και διέρχονται από τη Σλοβακία. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι στη Σλοβακία υπάρχουν περίπου 1.275 αρκούδες.

Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις από αρκούδές σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης μίας θανάσιμης επίθεσης στη χώρα το 2021.

 
 
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου