ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Εξυπνάδα, γοητεία και μυστήριο: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

 

Έχοντας στείλει αίτημα συμμετοχής στο «The Chase», η Μαρία Μάρκου δέχτηκε την συνηθισμένη σε

αυτές τις περιπτώσεις, βιντεοκλήση από τους ανθρώπους του τηλεπαιχνιδιού που θα τσέκαραν τις γνώσεις της. Περίπου 200 (!) ερωτήσεις αργότερα, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι δεν είχαν μπροστά τους απλά μια υποψήφια παίκτρια, αλλά μια Ελληνίδα chaser που θα γινόταν γνωστή ως η «Γυναίκα με τα Μαύρα»!

Όπως διαβάζουμε και στο βιογραφικό της, έχει καταγωγή από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Επίσης, διαθέτει μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου, ενώ σήμερα εργάζεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως διευθύντρια στην Διεύθυνση Αγροτικής Πολίτικης και Διεθνών σχέσεων.


 
 

Εξυπνάδα, γοητεία και μυστήριο: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

Όλα αυτά και πολύ σημαντικά που μάλιστα αφορούν και πολύ επίκαιρα ζητήματα αυτήν την δεδομένη χρονική περίοδο, όπως για παράδειγμα οι επιδοτήσεις των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, την απασχολούν όλη την υπόλοιπη διάρκεια κάθε ημέρες (σε συνδυασμό με την προσωπική και οικογενειακή της ζωή) με εξαίρεση εκείνες τις ώρες που εμφανίζεται στα πλατό του MEGA.

Εκεί είναι πλέον η μυστηριώδης και δυναμική «Γυναίκα με τα Μαύρα» που συμπληρώνει το παζλ των φοβερών και τρομερών chasers, δίπλα στο «Βουνό», το «Γεράκι» και τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» ή κατά κόσμο, στον Βασίλη Φασιά, τον Πάνο Δημάκη και τον Ηλία Αλεξίου.Εξυπνάδα, γοητεία και μυστήριο: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

Στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του MEGA το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου σκεφτόταν για καιρό να δηλώσει συμμετοχή ως παίκτρια, αλλά τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως περιγράψαμε πιο πάνω. Εκείνη η βιντεοκλήση από τους υπεύθυνους κράτησε πολύ περισσότερο του αναμενομένου και η ευρύτητα των γνώσεών της ήταν τέτοια ώστε τελικά να της χαρίσει πολλά περισσότερα από μία απλή συμμετοχή.

Η ίδια αποδίδει την δική της επιτυχία στην δυνατή της μνήμη. Όπως δήλωσε πρόσφατα και σε συνέντευξή της στο «Μεγάλο Κανάλι», ήταν καλή μαθήτρια, αλλά όχι άριστη. Είχε όμως την ευλογία να έχει ως πρότυπα τους όχι παρεμβατικούς γονείς της. «Είχα πρότυπα τους γονείς μου που διάβαζαν, δεν με πίεσαν αλλά με ώθησαν. Ειδικά στην προσωπική μου ζωή, οι γονείς μου δεν παρενέβησαν ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε τις δύο κατηγορίες ερωτήσεων που την δυσκολεύουν πιο πολύ από τις υπόλοιπες.

Εξυπνάδα, γοητεία και μυστήριο: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

Αν και η ίδια λατρεύει την μαγειρική, βρίσκει πραγματικά δύσκολα τα θέματα που σχετίζονται με την γαστρονομία, ενώ σχετικά με το αν την αγχώνει κάτι, απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «όσοι είμαστε στο παιχνίδι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε σύντομες απαντήσεις σε σύντομο χρόνο. Γι’ αυτό και είμαστε εκεί. 
 

 
Είναι το χόμπι μου
. Μου δίνει επιβεβαίωση ότι αυτά που νομίζω πως ξέρω ότι τα ξέρω και ότι είμαι καλή. Έχει συμβεί βέβαια να χάσω και ερωτήσεις. Δεν είναι δουλειά μου, οπότε αλίμονο αν με τρόμαζε. Το αγαπάω βαθιά το ‘’Chase’’. Όπως άλλοι αφιερώνονται στο θέατρο, στη μουσική, στα ταξίδια. Εγώ έχω αφιερωθεί σε αυτό

»!

Όσο για τους παίκτες, στη θέση των οποίων θα μπορούσε να έχει περάσει εάν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, τόνισε: «Είναι όλοι αγχωμένοι. Υπάρχουν βέβαια και κουλ περιπτώσεις, που τα πηγαίνουν καλύτερα τελικά γιατί το άγχος δεν τους καταβάλλει. Και εγώ έχω άγχος όταν ανεβαίνω επάνω. Στην πραγματικότητα διαγωνίζομαι και εγώ σε ό,τι διαγωνίζεται ο παίκτης».

Εξυπνάδα, γοητεία και μυστήριο: Η βιντεοκλήση που δημιούργησε την πιο δημοφιλή Chaser της ελληνικής TV

Φιλόζωη, με αγάπη στην μόδα και συνήθειες το να παίζει πιάνο, το να κάνει γιόγκα και κολύμβηση, η δυναμική «Γυναίκα με τα Μαύρα» αγαπά τα χρώματα εκτός παιχνιδιού και απολαμβάνει την δημοσιότητα και την προβολή που έχει κερδίσει από το «Chase», γνωρίζοντας ότι η δική της παρουσία πρόσθεσε εκείνο το στοιχείο μυστηρίου και γοητείας που μοιάζει απαραίτητο για την επιτυχία.

menshouse

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου