ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Κοzanimedia: Τρομερό σκηνικό με τον δήμαρχο Κυριάκο Ταταρίδη με απίστευτη υβριστική επίθεση στον Χρήστο Τριγώνη – “Θα σε διαλύσω, θα σε εξαφανίζω, είσαι ένας τενεκές ξεγάνωτος, είσαι ένας τυχαίος που κατέστρεψε τα Γρεβενά, φύγε από μπροστά μου, τσακίδια”!



Απίστευτο περιστατικό για τα αυτοδιοικητικά χρονικά διαδραματίστηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση εκλογής νέου προεδρείου του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων.

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia ο δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης, που βρέθηκε στη διαδικασία, μόλις άκουσε το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας που ανέδειξε ως νέο πρόεδρο του Συνδέσμου τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Τριγώνη, βρέθηκε εκτός εαυτού και του επιτέθηκε φραστικά με απρεπείς εκφράσεις λέγοντας , μεταξύ άλλων, 
«Θα σε διαλύσω, θα σε εξαφανίζω, είσαι ένας τενεκές ξεγάνωτος, είσαι ένας τυχαίος που κατέστρεψε τα Γρεβενά, φύγε από μπροστά μου, τσακίδια» και άλλες εκφράσεις, που άφησαν άφωνους και εμβρόντητους τους δημοτικούς συμβούλους και τον υπάλληλο που κρατούσε τα πρακτικά.!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Χρήστος Τριγώνης ζήτησε από τον Κυριακό Ταταρίδη να του ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει πράγμα που ο δήμαρχος Γρεβενών μέχρι στιγμής δεν έπραξε.

 
 

Μιλώντας στο Kozanimedia, o κ. Τριγώνης τονίζει πως αναμένει τη δημόσια συγνώμη του κ. Ταταρίδη για την “απαράδεκτη και αντιθεσμική συμπεριφορά του”, ειδάλλως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θα αναγκαστεί να καταφύγει στην δικαστική οδό για να προστατέψει τον εαυτό του.

kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου