ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Η Θεατρική Ομάδα "Εξ αμάξης" (2ο Γενικό Λύκειο - 1ο & 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών) ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την παρουσία της στο 11ο International Youth Festival of Ancient Drama-Ancient Messini (εικόνες)

Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία! Ανάμεσα σε δεκάδες θεατρικά σχήματα από Ελλάδα και εξωτερικό, η θεατρική μας ομάδα με την τραγωδία του Ευριπίδη Μήδεια καθήλωσε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το αρχαίο Εκκλησιαστήριο. Το χειροκρότημα ήταν θερμό και τα σχόλια διθυραμβικά!

▪️ Στη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Πύλο, τον Μυστρά, τη Σπάρτη, την Αρεόπολη, την Καλαμάτα, την αρχαία πόλη της Μεσσήνης αλλά και να γνωριστούμε με τα μέλη άλλων θεατρικών ομάδων δίνοντας υποσχέσεις για μελλοντικές συνεργασίες.

▪️ Κατά την επιστροφή, είχαμε την ανεπανάληπτη ευκαιρία να παίξουμε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μετά από ειδική άδεια που εξασφαλίσαμε. Η χαρά μας δε περιγράφεται για τη μοναδική αυτή τιμή!

▪️ Δε σταματούμε όμως εδώ, συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Έρχεται η παράσταση στο υπαίθριο θέατρο Καστράκι στις 18 Ιουνίου για την οποία έχουμε ετοιμάσει αλλαγές και εντυπωσιακά σκηνικά. Πραγματικά ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στο υπέροχο κοινό των Γρεβενών που χρόνια τώρα στηρίζει την προσπάθειά μας.


 
 

Η Θεατρική Ομάδα «Εξ αμάξης» θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

- την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και προσωπικά τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Τσακνάκη όσο και τον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Ζολώτα για την αμέριστη συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή αλλά και για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης.

- το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και προσωπικά τόσο τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Ξενοφώντα Κάππα όσο και τον κ. Γεώργιο Συνδουκά, Διευθυντή της εταιρείας ΓΕΩΕΛΛΑΣ που εδρεύει στα Γρεβενά, για την κάλυψη των εξόδων διαμονής. Για άλλη μια φορά το Ίδρυμα και η Εταιρεία έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και το ενδιαφέρον τους για τη διάδοση και την προαγωγή του πολιτισμού μέσα από σχετικές δράσεις, ιδίως όταν αφορούν νέες και νέους.

---

Πολλές ευχαριστίες και στο ταξιδιωτικό γραφείο Nasiopoulos Travel και προσωπικά στον κ. Παντελή Νασιόπουλο. Μας μετέφερε παντού με ασφάλεια, συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς που τρία χρόνια τώρα μας στηρίζετε, μας στέλνετε την αγάπη σας, που χαίρεστε με τη χαρά μας και ενισχύετε οικονομικά και ηθικά την προσπάθειά μας!

Ραντεβού τον Ιούνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου