ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Στα Γρεβενά, στην πόλη των μανιταριών και στην περιοχή με τις απαράμιλλες ομορφιές τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων για το 2024!

Στην πόλη των μανιταριών και στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Γρεβενών θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων από τις 16/5/2024 έως τις 20/5/2024! 
Οι αποστολές των αθλητών & προπονητών αναμένεται να καταφθάσουν στα Γρεβενά στις 15/5/2024, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των αγώνων.
 
 

Αγωνιστικά αναμένεται να λάβει χώρα ένα από τα καλύτερα, θεαματικότερα και δυνατότερα Πρωταθλήματα που έχουν γίνει, αφού το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών, που θα αγωνιστούν, είναι εξαιρετικό βάση των επιδόσεων τους στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους μέσα στο ρινγκ. 
Αναμένονται περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες να πάρουν μέρος και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στο κοινό δυνατές μονομαχίες με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη συνδυάζοντας παράλληλα άριστες τεχνικές αλλά και αγωνιστικό ήθος.
Αυτούς τους αθλητές και τις αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά οι θεατές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων αλλά και παγκοσμίως μέσω της Livestreaming μετάδοσης.
Ο κύριος λόγος που επιλέχθηκαν τα Γρεβενά για να διεξαχθούν τα παραπάνω Πανελλήνια Πρωταθλήματα είναι η ιδιαίτερη απήχηση που έχει το άθλημα της Πυγμαχίας στο αθλούμενο και στο φίλαθλο κοινό της περιοχής. 
Δεν πρέπει να παραλείψουμε τα ανταποδοτικά οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη από την διαμονή και την σίτιση 350 περίπου ατόμων, (αθλητών, προπονητών και λοιπών παραγόντων) για 5 ημέρες. Παράλληλα θα είναι ιδιαιτέρως δυναμική η προβολή των χορηγών σε χιλιάδες θεατές και φίλους της Πυγμαχίας μέσα από το LIVE STREAMING των αγώνων!
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την καταπληκτική γρεβενιώτικη κουζίνα και να επισκεφθούν περιοχές απαράμιλλης ομορφιάς όπως τα πέτρινα γεφύρια των Γρεβενών , τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, το φαράγγι της Πορτίτσας, τα γραφικά χωριά των Γρεβενών, το μνημείο της Αννίτσας, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, το Μουσείο των Μανιταριών, το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς, την Ιερά Μονή Οσίου Νικάνορος Ζάβορδας κ.α.!
Μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την γρεβενιώτικη φιλοξενία και τις ομορφιές του τόπου μας βρίσκεται εν όψει!
Καλή επιτυχία στην διοργάνωση και στους Γρεβενιώτες αθλητές!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου