ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

4 tips που ακολουθούν οι Γαλλίδες με το άρωμά τους



Για τις Γαλλίδες το άρωμα είναι βασικό μέρος της εμφάνισή τους. Όχι μόνο εκτιμούν μία ντελικάτη αρωματική εσάνς, αλλά ξέρουν παράλληλα ποια να επιλέξουν, πότε και πώς ακριβώς να τη φορέσουν.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συνάντησα τη φίλη μου την Κατερίνα, που μένει μόνιμα στο Παρίσι και ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και μεταξύ όλων των άλλων, ανοίξαμε το κεφάλαιο «αρώματα». Πώς φορούν οι Γαλλίδες το άρωμά τους; Ποια tips ακολουθούν στην εφαρμογή του; Τι δεν ξεχνούν; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω…

Τα tips που ακολουθούν οι Γαλλίδες όταν φορούν το άρωμά τους

Δεν τρίβουν τους καρπούς τους

Οι καρποί είναι από τα βασικά σημεία που οι περισσότεροι ψεκάζουμε το άρωμά μας. Αυτό που αποφεύγουν οι Γαλλίδες – και όχι μόνο- είναι να τρίβουν ή να πιέζουν τους καρπούς των χεριών τους, αμέσως μετά. Και αυτό γιατί η τριβή αλλοιώνει τις νότες τους αρώματος, υποβαθμίζοντας το άρωμα και τη διάρκειά του. Plus: Μην ξεχνάς λοιπόν να ψεκάζεις το άρωμά σου στα σημεία παλμών, όπως στους καρπούς, τους αγκώνες, τον λαιμό, το ντεκολτέ, πίσω από τα αυτιά, ώστε η μυρωδιά του αρώματος να διαρκεί περισσότερο.

Δημιουργούν ένα αρωματικό σύννεφο

Μία αγαπημένη τεχνική των Γαλλίδων σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που το φορούν, είναι το αρωματικό σύννεφο. Σου εξηγώ αναλυτικά. Αρκετές Γαλλίδες αποφεύγουν να ψεκάσουν το άρωμά τους κατευθείαν πάνω στην επιδερμίδα τους και προτιμούν να το ψεκάζουν στον αέρα και στη συνέχεια να περνούν μέσα από αυτό το αρωματικό σύννεφο. Μ’ αυτόν τον τρόπο το άρωμα απλώνεται παντού: Από την κορυφή έως τα άκρα.

 
 

Έχουν το άρωμά τους πάντα μαζί τους (travel size συσκευασία)

Οι cool Παριζιάνες θέλουν να έχουν το άρωμά τους παντού. Σε κάθε τους τσάντα, σε κάθε νεσεσέρ. Τους αρέσει να το ανανεώνουν και να φρεσκάρουν τη μυρωδιά του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά στις βραδινές τους εξόδους. Κι όταν δεν μπορούν να κουβαλήσουν την κανονική συσκευασία του αρώματός τους, φροντίζουν να έχουν πάντα μαζί τους μία travel size.

Δεν ξεχνούν τα μαλλιά

Εκτός από την επιδερμίδα, τα μαλλιά είναι πολύ όμορφο να έχουν μία ωραία μυρωδιά και αυτό είναι κάτι που οι Γαλλίδες προσέχουν πολύ. Σε αντίθεση με τα «κανονικά» αρώματα, τα αρώματα για τα μαλλιά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Δεν περιέχουν συστατικά που μπορεί να προάγουν το φριζάρισμα ή να προκαλούν αφυδάτωση στην τρίχα και περιέχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Τα περισσότερα έχουν ως βάση τους το νερό.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Διαφορετικά, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κανονικό σου άρωμα, αντί να το ψεκάσεις απευθείας πάνω στα μαλλιά σου, ψέκασέ το πάνω στη βούρτσα με την οποία τα χτενίζεις.

ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου