ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της


Στον εισαγγελέα Ζακύνθου θα οδηγηθεί η 49χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη μετά την καταγγελία για την κακοποίηση των δύο υιοθετημένων ανήλικων παιδιών της, 9 και 12 ετών.

 
 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το imerazante.gr, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το Σάββατο (6/4), όταν ο 12χρονος έτρεξε κλαίγοντας σε γειτόνισσά τους, ζητώντας βοήθεια. Το παιδί, που έφερε εκδορές σε σημεία του σώματός του, αποκάλυψε στη γειτόνισσα ότι η 49χρονη τον χτυπούσε σχεδόν καθημερινά από τις πρώτες ημέρες της υιοθεσίας τους. Τα παιδιά είχαν υιοθετηθεί από την 49χρονη και τον 49χρονο σύζυγό της -που αυτοκτόνησε προ ημερών- πριν από τρία χρόνια.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η 49χρονη μαζί με τα παιδιά οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε χτυπήσει τον 12χρονη και την 9χρονη. Τα παιδιά, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και εξετάστηκαν, και θα παραμείνουν εκεί.

Η 49χρονη ζητούσε χρήματα αντί για στεφάνια στην κηδεία του συζύγου της

 
 

Ο 49χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο πριν από 10 ημέρες. Όπως ανέφερε το imerazante.gr, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα.

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Mega ανέφερε ότι η 49χρονη είχε ζητήσει μέσω ανάρτησης στα social media, ζητούσε χρήματα αντί στεφάνων για την οικονομική ενίσχυση της ίδιας και των παιδιών της.

Την φροντίδα τους ανέλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τη φροντίδα των παιδιών ανέλαβε ξανά το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο να αποκαλεί φρίκη όσα βίωσαν τα ανήλικα παιδιά.

«Στις 6/4 δεχτήκαμε κλήση στο 1056 από τη γειτόνισσα. Δεν πήρε κατευθείαν στην αστυνομία. Ενημερώσαμε την αστυνομία και πήγε περιπολικό και πήρε το παιδί που είχε κάνει καταγγελία στη γειτόνισσα. Ενημερώσαμε τον εισαγγελέα Ζακύνθου προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση», είπε στο MEGA ο πρόεδρος του «Χαμόγελου».

Ο κος Γιαννόπουλος τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα στην παιδική προστασία.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου