ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κατατάχθηκε στην 6η θέση Πανελλαδικά - Δείτε όλα τα αποτελέσματα..


Με αφορμή την ετήσια έκθεση περί της αιμοδοσίας για το έτος 2023 που ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στις 03/04/2024, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ,ότι η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κατατάχθηκε στην 6η θέση Πανελλαδικά μέσα στο σύνολο των 20 καλυτέρων επιδόσεων στη συλλογή του εθελοντικά προσφερόμενου αίματος.


 
 
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της αιμοδοσίας οφείλει να εκφράσει πρωταρχικά ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη που είτε ατομικά , είτε μέσω οργανωμένων συλλογών προσφέρει το αίμα του αλτρουιστικά για τον συνάνθρωπο αποδεικνύοντας ότι η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οργανωμένους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, οι οποίοι αφιλοκερδώς και με προσωπικό αγώνα διοργανώνουν προγραμματισμένες αιμοδοσίες και προσελκύουν κόσμο, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της εθελοντικής συνείδησης αλλά και την αύξηση του εθελοντισμού στη χώρα μας.

Το αποτέλεσμα όμως αυτής της προσπάθειας δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη συντονισμένη και καθοριστική συνεργασία του τμήματος, με την Ιατρική, Νοσηλευτική, Διοικητική Υπηρεσία καθώς και τους οδηγούς του νοσοκομείου μας, οι οποίοι ανταποκρίνονταν άμεσα σε κάθε αίτημά μας.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας, την κα Καπάτου Ευτυχία, η οποία σε όλη τη διάρκεια της θητείας της στηρίζει έμπρακτα το έργο μας,συμβάλλοντας με κάθε τρόπο και μέσο στην απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του.

Δείτε τα αποτελέσματα:
 
 


ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ.
Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ,
ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. 
Τμήμα Αιμοδοσίας
Γ.Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου