ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε στην Πτολεμαΐδα, η νέα ΠΥΛΗ που προσδιορίζει τον τόπο και τα προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας σ’όλο τον κόσμο Μacedoniawest.com - (εικόνες)

Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής αλλά και επιχειρηματικής ζωής της Δυτικής Μακεδονίας έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του νεοσύστατου portal macedoniawest.com

Η εκδήλωση-παρουσίαση-συνέντευξη τύπου της νέας διαδικτυακής πύλης για την προώθηση προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στη Πτολεμαΐδα.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Πάτερ Τιμόθεος (Εκπρόσωπος Μητρόπολης Φλωρίνης, Εορδαίας και Πρεσπών), Παναγιώτης Πλακεντάς (Δήμαρχος Εορδαίας), Νικόλαος Λυσσαρίδης (Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας), Κωνσταντίνος Βύζας (Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης), Παπαδόπουλος Μιχαήλ (Βουλευτής), Κουκουλόπουλος Πάρης (Βουλευτής), Βρυζίδου Παρασκευή (Βουλευτής), Μητλιάγκας Ιωάννης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης), Σαπαλίδης Σάββας (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φλωρίνης), Καραταγλίδης Χαράλαμπος (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς), Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Διευθυντής ΑΝΚΟ), Γκερσάνης Αθανάσιος (Διευθυντής Δήμου Αμυνταίου) κ.α.

Μεγάλη και δυναμική ανταπόκριση υπήρξε από τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, των Δήμων, των Επιμελητηρίων, καθώς και πλήθους επαγγελματιών-επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων και των ποτών.

Το macedoniawest.com γεννιέται εν μέσω μιας παγκόσμιας κλιματικής κρίσης και δεν είναι ακόμα ένα site. 
Πρόκειται για ένα εργαλείο εξωστρέφειας το οποίο «μιλάει» τις πιο χρήσιμες γλώσσες και προβάλλει τα προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτά και τιμούν τη λέξη «Επιχειρηματικότητα».

Δημιουργήθηκε με μοναδικό γνώμονα την αποτελεσματική προώθηση των εξαιρετικών προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Για να γίνει το εγχείρημα αυτό πραγματικότητα η ομάδα μας:

1. Κατέγραψε και δημιούργησε επαφές με super markets, διανομείς και αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.

2. Προσθέτει συνεχώς ηλεκτρονικά «εργαλεία» τα οποία θα μας δίνουν online σχολιασμούς όλων των κατηγοριών του site.

3. Πραγματοποιεί εξατομικευμένες έρευνες προσφοράς/ζήτησης των προϊόντων ανα χώρα.

4. Σχεδιάζει ήδη μελλοντικά events αλλά και ειδικές εκθέσεις για Β2Β συναντήσεις και networking με πιθανούς πελάτες της διεθνούς αγοράς.

Η ανάγκη για προώθηση των προϊόντων του τόπου μας σε χώρες του εξωτερικού είναι πλέον μεγάλη και επιτακτική. Γιατί η επιχειρηματική εξωστρέφεια χρειάζεται «εργαλεία» που στη σημερινή παγκόσμια αγορά μπορούν με τρόπο εύκολο, απλό και αποτελεσματικό να προβάλλουν τα προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας σε χιλιάδες επιχειρήσεις ανα τον κόσμο με στόχο την άμεση συνεργασία και αύξηση των πωλήσεων.


Το macedoniawest.com συνδυάζει στοχευμένη επικοινωνία με εύκολη αναζήτηση.




Με εκτίμηση,
Ευθύμιος Κτενίδης
Εκδότης του Portal «Macedonia West»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου