ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ποιες γυναίκες έχουν τους μεγαλύτερους γλουτούς; – Η λίστα με τα μεγέθη και η θέση της ΕλλάδαςΠοιοι παράγοντες καθορίζουν το μέγεθος των γυναικείων ισχίων Οι ανατροπές και η θέση της ΕλλάδαςΠλέον μπορούμε να μιλάμε με δεδομένα και στοιχεία για το ότι οι Ελληνίδες διαθέτουν γλουτούς μεγαλύτερους συγκριτικά με γυναίκες άλλων εθνών.

Μια νέα έρευνα ανέλυσε ποιες γυναίκες ανά εθνικότητα διαθέτουν κατά μέσο όρο είτε τα πιο φαρδιά είτε τα πιο στενά ισχία. Πολλοί θα περίμεναν στην πρώτη 10άδα να βρίσκονται αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο οι Λατίνες φαίνεται πως φοράνε πιο στενά παντελόνια, ενώ οι Ελληνίδες βρίσκονται αξιοπρεπώς ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με τη New York Post, που αναλύει έρευνα του Gitnux -έναν ιστότοπο σχετικά με τις πιο πρόσφατες τάσεις της αγοράς, στατιστικά και επιχειρηματικά δεδομένα- στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι γυναίκες από τη Νότια Αφρική.
Η Ελλάδα μέσα στην πρώτη 5άδα – Ποιες εθνικότητες την απαρτίζουν

 
 

Όπως αναφέρει η έρευνα οι Νοτιοαφρικάνες κατά μέσο όρο έχουν περίμετρο περιφέρειας γλουτών 105,9 εκατοστών, δηλαδή οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα φοράνε παντελόνια νούμερο 40.

Ακολουθεί η Αργεντινή με τις γυναίκες να φορούν επίσης «Large» νούμερο με περιφέρεια 104,1 εκατοστά και μετά ακολουθούν οι Σουηδές με 103,9 περίμετρο γλουτών.

Οι Ελληνίδες βρίσκονται στην 4η θέση με αναλογίες 103,4 εκατοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γερμανία με 103,1 εκ.

Οι ΗΠΑ εκτός 10άδας

Σε αντίθεση με ότι θα σκεφτόταν κανείς, οι Αμερικανίδες μένουν εκτός του Top 10 της λίστα των γλουτών, καθώς έρχονται ενδέκατες με περιφέρεια 102,1 εκ.

«Έχουμε μάθει ότι το μέγεθος του ισχίου μπορεί να ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η εθνικότητα και η γεωγραφική τοποθεσία», έγραψαν οι ερευνητές.

Πέφτοντας σε σχετικά πιο μικρά ούμερα, η Νότια Κορέα κερδίζει την Ιαπωνία και την Κίνα σε μέγεθος γλουτών, ενώ στην 17η και τελευταία θέση βρίσκεται η Ινδία με τις περισσότερες γυναίκες να φοράνε XS, δηλαδή νούμερο παντελονιού 34 με βάση την ευρωπαϊκή μέτρηση.
– Η λίστα
Μεγέθη γυναικείων γλουτών ανά εθνικότητα 

Νότια Αφρική, 105,9 εκατοστά

Αργεντινή, 104,1 εκατοστά
Σουηδία, 103,9 εκατοστά
Ελλάδα, 103,4 εκατοστά
Γερμανία, 103,1 εκατοστά
Ρωσία, 102,9 εκ.
Ιταλία, 102,9 εκ.
Αυστραλία, 102,8 εκ.
Ολλανδία, 102,4 εκ.
Καναδάς, 102,3 εκ.
Γαλλία, 102,2 εκ.
ΗΠΑ, 102,1 εκ.
Νιγηρία, 97,9 εκ.
Νότια Κορέα, 96,5 εκ.
Ιαπωνία, 96 εκ.
Κίνα, 94,9 εκ.
Ινδία, 91,6 εκ.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου