ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Δυτική Μακεδονία: Τέσσερις υποψήφιοι για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ


Τέσσερις υποψήφιοι από τη Δυτική Μακεδονία διεκδικούν μέσω της διαδικασίας των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών, θέση στο

ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Οι προκριματικές εκλογές, ανά περιφέρεια, θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 14.4.2024 και από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, βάση αναλογικότητας, θα εκλεγεί ένας υποψήφιος.


 
 

Έτσι τη μία θέση από τη Δυτική Μακεδονία, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για τις ευρωεκλογές διεκδικούν: η Βασιλική Γκάσταρη (Αιματολόγος -πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη), ο  Γιώργος Ντίνης (δικηγόρος από την Καστοριά), ο Σάββας Σαπαλίδης, (Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας) και η Ολυμπία Τεληγιορίδου (πρώην Βουλευτής Καστοριάς και πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης).

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8.00 – 20.00 και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, καθώς και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα προσέλθουν την Κυριακή 14 Απριλίου στα εκλογικά τμήματα, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου του κόμματος. 

Οι εκλογείς στη Δυτική Μακεδονία θα μπορούν να επιλέξουν τον υποψήφιο που επιθυμούν βάζοντας έναν σταυρό. 

 Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα στηθούν πέντε κάλπες, οι οποίες θα βρίσκονται: στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, στο Δημαρχείο Εορδαίας (στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), στο Πνευματικό Κέντρο Άνω Κώμης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βοίου στη Σιάτιστα.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα υπάρχουν δύο εκλογικά τμήματα, στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.  

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, τα δύο εκλογικά τμήματα θα είναι, στα γραφεία του κόμματος στην πόλη των Γρεβενών και στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Δημαρχείο Δεσκάτης.


 
 

Θωμάς (Μάκης) Νασιάδης -ΕΡΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου