ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

"Η Μέγκαν δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι της στη Βρετανία": Γιατί η Μαρκλ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην πατρίδα του Χάρι




Η τελευταία φορά που η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στη Βρετανία ήταν για την κηδεία της Ελισάβετ - Πλέον δεν βρίσκει λόγους να το ξανακάνει, έτσι ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει μόνος του τον ΜάιοΟ πρίγκιπας Χάρι έχει αποκαλύψει τα σχέδιά του να επανενωθεί με τη βασιλική οικογένεια μετά από χρόνια διαμάχης και φαίνεται ότι τώρα έχει την τέλεια ευκαιρία.


Ο Δούκας του Σάσεξ πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα για να παραστεί σε ειδική εκδήλωση για τη 10η επέτειο των Αγώνων "Invictus". Η ειδική τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, αλλά φαίνεται ότι η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, δεν θα τον ακολουθήσει, καθώς η παρουσία της "δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί".


Από το 2020 όταν και η δούκισσα και ο δούκας του Σάσεξ παραιτήθηκαν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει ελάχιστες επισκέψεις στην πατρίδα του συζύγου της. Η τελευταία της επίσκεψη ήταν το 2022 για να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β', ωστόσο δεν επέστρεψε για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' πέρυσι και ο Χάρι αναγκάστηκε να παραστεί μόνος του.


Ο βασιλικός ειδικός Charles Rae ανέφερε στη "Sun" ότι η Μέγκαν "δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απλά δεν νομίζω ότι θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτή τη χώρα".

 
 

Ποιοι είναι, όμως, οι λόγοι που η Μέγκαν Μαρκλ είναι τόσο απρόθυμη στο να επιστρέψει στη Βρετανία; Η "Daily Mirror" εξηγεί:
Δεν νιώθει ευπρόσδεκτη, φοβάται αποδοκιμασίες




Όταν η Μέγκαν και ο Χάρι ταξίδεψαν για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022, το ζευγάρι δεν εισέπραξε θερμή υποδοχή.

Παρακολούθησαν τη λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο πλαίσιο των εορτασμών. Όταν το ζευγάρι αποχώρησε από την εκκλησία, όμως, ένα βίντεο δείχνει το πλήθος να γιουχάρει.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Βρετανία τον Μάιο του 2023 για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ειδήσεων, Μέγκιν Κέλι υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον σύζυγο της σε αυτό το ταξίδι από φόβο μήπως γιουχαριστεί για άλλη μια φορά. "Πραγματικά πιστεύω ότι η κυρία δούκισσα δεν μπορούσε να αντέξει τη σκέψη ότι θα την γιουχάριζαν", δήλωσε στο Sky News Australia η δημοσιογράφος.
Δεν έχουν σπίτι στη Βρετανία


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν πλέον μόνιμη κατοικία στη Βρετανία μετά την έξωση που τους έγινε από το Frogmore Cottage. Το ακίνητο είχε δοθεί στο ζευγάρι ως γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Παρόλα αυτά ο βασιλιάς Κάρολος τους επέδωσε ειδοποίηση έξωσης στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψαν στη συνέχεια τα κλειδιά τον Ιούνιο του 2023, ενώ τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους μεταφέρθηκαν στο νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια.

Μετά την έξωση από το Frogmore, αναφέρθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα έπρεπε να καταλήξουν σε "ιδιωτική συμφωνία" με τον βασιλιά αν ήθελαν να μείνουν σε οποιοδήποτε βασιλικό σπίτι στο μέλλον.

Οι αποκαλύψεις για ρατσισμό


Το βιβλίο του Scobie προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε, καθώς αναζωπύρωσε τη διαμάχη για τη βασιλική οικογένεια. Μια ολλανδική μετάφραση του βιβλίου κατονόμασε τον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ως τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που φέρονται να εξέφρασαν "ανησυχίες" για το χρώμα του δέρματος του τότε αγέννητου γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, του πρίγκιπα Άρτσι.

Οι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν για πρώτη φορά από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής συνέντευξής τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο Omid Scobie αρχικά επέμεινε ότι δεν συμπεριέλαβε τα ονόματα στο βιβλίο του, αλλά αργότερα έκανε στροφή και παραδέχτηκε ότι όντως κατονόμασε τα δύο μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που κατηγορήθηκαν για ρατσισμό.
Προβλήματα ασφαλείας

Σύμφωνα με την Telegraph, αν ο Χάρι δεν μπορέσει να ανατρέψει μια απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με την οποία δεν δικαιούται άμεσα αστυνομική προστασία όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν αισθάνεται ότι μπορεί να φέρει τη Μέγκαν, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ στην πατρίδα του.

Ο Χάρι είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Προστασία των Βασιλικών Δικαιωμάτων και των Δημοσίων Προσώπων (Ravec) τον Φεβρουάριο του 2020, αφού του είπαν ότι δεν θα του παρέχεται πλέον ο "ίδιος βαθμός" προστασίας με δημόσια χρηματοδότηση όταν βρίσκεται στη χώρα.

Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι ο Χάρι πιστεύει ότι τα παιδιά του, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, δεν μπορούν να "αισθάνονται σαν στο σπίτι τους" στο Ηνωμένο Βασίλειο εάν δεν είναι "δυνατόν να τα κρατήσουν ασφαλή" εκεί.
Η κόντρα με την Κέιτ Μίντλετον


Η μακροχρόνια διαμάχη της Μέγκαν Μαρκλ με τη... συνυφάδα της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, πηγάζει από το ότι η Μέγκαν αισθάνεται ότι η Κέιτ θα έπρεπε "να την έχει υποστηρίξει", σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν κάποτε στενά δεμένες και φωτογραφίζονταν τακτικά μαζί, έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια. Αφού η Μέγκαν και ο Χάρι απομακρύνθηκαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020 και έδωσαν αμφιλεγόμενα σχόλια και συνεντεύξεις στο πλαίσιο της σειράς Netflix και της συνάντησης με την Όπρα Γουίνφρεϊ, έγινε σαφές ότι η σχέση μεταξύ της πριγκίπισσας της Ουαλίας και της πρώην ηθοποιού δεν ήταν καλή.

Ο βασιλικός συντάκτης και συγγραφέας Tom Quinn δηλώνει στη Mirror: "Η Μέγκαν δεν αισθάνεται ενοχές για την Κέιτ, γιατί αισθάνεται ότι η Κέιτ θα έπρεπε να είναι το μοναδικό πρόσωπο στη βασιλική οικογένεια που θα την υποστήριζε σε κάθε δυσκολία, αφού και οι δύο μπήκαν ως νύφες στη βασιλική οικογένεια και έπρεπε η μία να στηρίζει την άλλη".

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου