ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο Μπαράν Μπουρχάν μέχρι την «πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης»


Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία -όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος- υπήρξε ενημέρωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον βουλευτή Ξάνθης, που εξελέγη για πρώτη φορά με το ΠΑΣΟΚ το 2019, έχει φτάσει στη Βουλή μία δικογραφία -μετά από εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας του- που φέρεται να αφορά υπερβολική συνταγογράφηση για την περίοδο που ασκούσε το επάγγελμα του ψυχιάτρου.

 
 

Προφανώς, ο Νίκος Ανδρουλάκης θεώρησε ότι είναι μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως και μέχρι τότε ο Μπαράν Μπουρχάν δεν θα πρέπει να βρίσκεται ενός της ΚΟ του κόμματος.

Σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου, η υπόθεσή του περνάει από την επιτροπή ασυλίας της Βουλής. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα ψηφίσει υπέρ.

Ο Μπουρχάν Μπαράν γεννήθηκε στο Σούνιο Ξάνθης το 1959. Είναι ιδιώτης ψυχίατρος. Το 1977 αποφοίτησε από το μειονοτικό λύκειο Ξάνθης και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης.

Είναι ειδικευμένος ογκολόγος και διδάκτωρ στο ίδιο πανεπιστήμιο με μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Κολωνίας. Διετέλεσε το 2002 νομαρχιακός σύμβουλος, το 2012 υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, την περίοδο 2010-2014 περιφερειακός σύμβουλος, το 2019 και το 2023 εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου