ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

«Άσε θα έρθω με το λεωφορείο καλύτερα»: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από το θάνατο.. - Οι δύο νεκρές γυναίκες σε λίγα δευτερόλεπτα θα ανέβαιναν στο λεωφορείο

«Έχουμε τρελαθεί όλοι. Θα ερχόταν στο νοσοκομείο για να δει την γυναίκα μου», λέει στο newsit.gr ο θείος της 21χρονης που μαζί με την 68χρονη έχασαν την ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στο χωριό Πατρίδα Βέροιας, το πρωί της Δευτέρας (01.04.24), όταν ο 64χρονος οδηγός του ΙΧ τις παρέσυρε, την ώρα που εκείνες βρίσκονταν στην στάση του λεωφορείου.

Ο θείος της 21χρονης, που τραυματίστηκε θανάσιμα στο σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική μοίρα που η ζωή επεφύλασσε για την νεαρή ανηψιά του.


«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έμενε στην πατρίδα. Μένω εγώ και ήρθε να δει την θεία της, την γυναίκα μου. Ήταν το βράδυ σε μένα και η γυναίκα μου θα έκανε χειρουργείο στις 8 το πρωί και εγώ σηκώθηκα στις 6 και έφυγα με την κουνιάδα μου και την αφήσαμε στο σπίτι γιατί έχω δύο αγόρια», λέει ο ίδιος στο newsit.gr.



 
 

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τον θείο της άτυχης κοπέλας, όταν ο ίδιος της πρότεινε σήμερα το πρωί να πάνε μαζί στο νοσοκομείο του είπε «άσε θείε, θα έρθω με το λεωφορείο για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο». Και έγινε αυτό που έγινε. Έχουμε τρελαθεί όλοι. Θα ερχόταν με το λεωφορείο στο νοσοκομείο που ήμουν εγώ με την γυναίκα μου».

Όπως αναφέρει «δεν ξέρουμε τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Λένε ότι έκανε τούμπα, πήγε κατευθείαν στην στάση αλλά τόσο πολύ που έτρεχε, λένε ότι δεν έμεινε ούτε η στάση, ούτε τίποτα. Μέχρι τώρα η ζωή δεν του άφησε να ζήσει παραπάνω. Το κορίτσι σπούδαζε νοσοκόμα. Ήταν αυτή η μέρα», καταλήγει, μιλώντας στο newsit.gr ο θείος της αδικοχαμένης 21χρονης κοπέλας.

Σοκ στη Βέροια: Νεκρές μία 20χρονη και μία 68χρονη την ώρα που περίμεναν το λεωφορείο, έπεσε πάνω τους αμάξι

Δύο νεκρές γυναίκες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στη Βέροια, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο χωριό Πατρίδα, έξω από τη Βέροια, όταν ένας 64χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε σε στάση υπεραστικών λεωφορείων.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε μια γυναίκα 68 ετών και μία νεαρή κοπέλα μόλις 20 χρονών, οι οποίες εκείνη τη στιγμή περίμεναν το λεωφορείο στη στάση.

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε τη μεγαλύτερη γυναίκα και την πέταξε αρκετά μέτρα και στη συνέχεια κατέληξε στην αυλή σπιτιού.

Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης, ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Η γυναίκα, στην αυλή της οποίας κατέληξε το αυτοκίνητο, βρήκε την 68χρονη αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της στον δρόμο.

Η 20χρονη αρχικά είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά τις ανέκτησε έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο του τροχαίου.

Η κοπέλα διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, με σοβαρά τραύματα, αλλά δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή της.

Ο οδηγός, που νοσηλεύεται προληπτικά, συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονία από αμέλεια και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Την ίδια ώρα, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και λήψη αίματος οδηγού για προσδιορισμό ποσοστού αλκοόλης.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τ.Τ Βέροιας.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα είναι κάτοικος του χωριού Πατρίδα, ενώ η 21χρονη, αλβανικής καταγωγής, κατοικούσε στους Γαλατάδες Πέλλας και είχε πάει στο χωριό για να επισκεφτεί συγγενείς της.
Οι δύο νεκρές γυναίκες σε λίγα δευτερόλεπτα θα ανέβαιναν στο λεωφορείο

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πατρίδας, Γιάννης Σιδηρόπουλος, υπογράμμισε στο newsit.gr ότι περίπου στις “10 το πρωί, ο οδηγός διερχόμενου οχήματος έχασε τις αισθήσεις του, έφυγε από τον δρόμο κι έπεσε σε μία στάση, όπου ήταν μία 68χρονη γυναίκα και μία κοπέλα 21 ετών. Η κυρία πέθανε και μετά από λίγο μάθαμε ότι πέθανε και η κοπέλα. Ήταν στη στάση και το αστικό ήταν στα 50 μέτρα για να την πάρει, σε λίγα δευτερόλεπτα θα ανέβαινε στο αστικό».
 
 

Δύο νεκρές γυναίκες σε τροχαίο στη Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου